<

В П’ятиднівській школі на уроці фізкультури померла першокласниця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:17 | 6.09.2018 / Володимир / , /
Перегляди
6
/ коментарів 6

6-го вересня журналістам інтернет-видання “БУГ” із власних джерел стало відомо про нещасний випадок у школі І-ІІ ступенів в селі П’ятидні Устилузької ОТГ. На уроці фізкультури померла 6-річна Аліна, яка днями розпочала навчатись у першому класі.

Як нам повідомили, близько 10-ї години учениці  першого класу стало зле на уроці фізкультури, після чого школярка померла. Медики нічим не змогли допомогти. У батьків це була єдина дитина.

Голова Устилузької громади Віктор Поліщук розповів, що дівчинка проживала в селі Хрипаличі.

“Це трапилася велика трагедія і біда. Я не був на місці, з того, що мені доповіли – був урок фізкультури, фізичного навантаження особливого не було. Дитинка посиніла і померла. Медики нічим не змогли допомогти. Скажу, що першокласниця була включена до основної групи школярів ( не було довідки про звільнення від занять, або ж ніяких застережень про обмеження навантажень – ред.)” – розповів Віктор Поліщук.

Директорка школи Надія Зволянська у телефонній розмові прокоментувала ситуацію.

“На першому уроці дітки малювали, залишився малюночок Аліни. Другий урок був фізкультура, де і сталася така біда. Для дітей було просто ознайомлення зі спортзалом, загальнорозвиваючі вправи. Мама дівчинку чекала в школі, бо вони з іншого села. Дитина була здорова, мала всі довідки, включена до основної групи школярів. Як таке трапилося, невідомо. Рятувати життя приїздили дві бригади «швидкої», першу допомогу надавали вчителі. Завтра робитимуть розтин,” – повідомила директорка.

Журналісти телеканалу “Нова Волинь” спробували розібратися в ситуації.




коментарів: 6
  1. Який дибіл натиснув на смайлик, що сміється? Чи руки не слухаються? Чи мозок?

  2. Нема дитини( не повернеш( жахлива втрата( Біда для батьків. Співчуття найщиріші ((( Вчителям теж великий стрес ((( не тямлю як це спільно переварити…

  3. Та який, який…? можна сказати ніякий, бо це вже не людина, що дає такий коментар. У дибілів хоч совість присутня на відміну від такого нелюда.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок