<

[ОНОВЛЕНО] Через необережне поводження зі зброєю на Сході загинув військовий 14 бригади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:14 | 26.09.2020 / Володимир / , /
Перегляди
27
/ коментарі 2

Військовий 14 бригади, що дислокується у Володимирі-Волинському, старший сержант Сергій Огінський з Івано-Франківщини, загинув унаслідок необережного поводження зі зброєю. 

Про це повідомили на фейсбук-сторінці 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого у суботу, 26-го вересня.

“24-го вересня наслідком необережного поводження зі зброєю стала загибель нашого побратима старшого солдата Сергія Огінського. Командування та особовий склад військової частини висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Сергія”, – ідеться в повідомленні військових.

Про загибель військового повідомив і міський голова Долини Володимир Гаразд, звідки родом сам Сергій Огінський.

“Сумна звістка прийшла з лінії фронту. На 27 році життя в зоні бойових дій загинув долинянин Огінський Сергій Леонідович, старший солдат 14-ї бригади, що дислокується в Луганській області”, – йдеться у дописі.

Він розповів, що військовий ще раніше відслужив строкову службу, а не так давно, у червні 2020 року, вирішив піти добровольцем на фронт, сказавши рідній сестричці, що це його покликання.

Також відомо, що поминальні заходи та похорон Героя відбудуться у понеділок 28-го вересня о 12:00 за адресою м. Долина, вул. Полюляка, 6/2.

А 27-го вересня вранці почесна колона з тілом загиблого Героя Сергія Огінського буде рухатись за маршрутом: Калуш- траса Н-10 (Раків, Надіїв, Одиниця, Новичка, стара Долина вул. Шептицького, Антоновича, (ОККО)- Міцкевича- кільцева- пл.Січових Стрільців- світлофор- вул.Грушевського- вул. Проспект Незалежності- вул. Полюляка (Чернишевського) 6/2.

Інтернет-видання “БУГ” висловлює співчуття рідним і близьким загиблого. 




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок