<

[ОНОВЛЕНО] Огололошено карантин у школах Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:39 | 27.01.2016 / Володимир / , , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

27-го січня у кабінеті міського голови Петра Саганюка відбулася нарада з приводу необхідності впровадження карантинних заходів зібрались директори загальноосвітніх шкіл, позашкільних та дошкільних закладів міста, представники територіального медичного об’єднання, санепідемстанції.

Про те, що захворюваність зросла у порівнянні з учорашнім днем прозвітувати керівники двох із п’яти шкіл міста.

Так, за словами директора ЗОШ №1 Людмили Самусєвої, якщо учора не прийшли до школи 80 діток, то сьогодні уже 104. У НВК №3 директор Анатолій Матвейчук, розповів число хворих учнів за день збільшилось зі 157-ми до 239-ти. Стосовно ж ЗОШ №2, то там захворюваність становить 16%, у гімназії імені Цинкаловського – 14,5%, у ЗОШ №5 – лише 10%, але є поширення іншої хвороби – вітряної віспи.

Так само переважно “вітрянкою” хворіють вихованці ДНЗ №8. У середньому садочки не відвідують 17-20 дітей, тож запроваджувати карантин в дошкільних закладах на цей час не будуть.

Для школярів у зв’язку із тенденцією до зростання кількості хворих та підвищенням температури повітря, що лише сприятиме розповсюдженню інфекції, вирішено відправити на вимушені канікули з 28-го січня по 1-ше лютого включно.

Крім того, в ході наради щодо смертельного випадку, який мав нещодавно місце у міській лікарні, головний лікар ТМО Олександр Клачук надав роз’яснення: “Чоловік дійсно помер від двосторонньої пневмонії, але як стало відомо, хворів уже давно і за медичною допомогою не звертався”.

У Володимир-Волинському районі також оголошено карантин та вимушені канікули триватимуть до 5-го лютого включно. Потіма будуть спостерігати за рівнем захворювання та при потребі подовжать карантин.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер