<

Нові об’єкти охорони здоров’я створять на території Володимир-Волинського району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:38 | 28.09.2015 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарі 2

На початку 2015 року розпочалася реалізація інветиційного проекту Світового банку “Охорона здоров’я на службі людей”. Даний проект розрахований на 5 років і передбачає інвестувати у розвиток медицини 245,5 млн.дол.

Так, проект проходитиме у 8-ми областях України: Вінницькій, Волинській, Закарпатській, Запорізькій, Тернопільській, Рівненській, Львівській та Полтавській. Загальна вартість проекту для Волині становить 30 млн.дол.

У Володимир-Волинському районі, на час реалізації проекту. заплановано створити 5 об’єктів охорони здоров’я. Зокрема, реорганізувати 3 амбулаторії загальної практики і сімейної медицини: Зарічанську, Зимнівську та Віленську.

Проект передбачає створення Володимир-Волинської амбулаторії загальної практики та медицини №2 у частині приміщення торгового центру по вулиці Луцькій, 230. Також, провести капітальний ремонт в існуючій Володимир-Волинській амбулаторії по вулиці Павлова, 20 (тобто в лікарні).

На 1-й рік проекту планується створення 3-х об’єктів: Володимир-Волинська амбулаторія №1 (вулиця Павлова, 20), Володимир-Волинська амбулаторія №2 (по вулиці Луцькій, 230) та Зарічанська амбулаторія на базі частини приміщення сільської ради.




коментарів: 2
  1. Зарічанська, від села Заріччя, а не Зарічня! Зробіть функцію повідомлення про помилки через Ctrl+Enter

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер