<

Нетиповий міськвиконком Володимир-Волинської ради: від здорожчання проїзду в громадському транспорті до впровадження економічного експерименту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:44 | 17.02.2017 / Володимир /
Перегляди
2
/ коментарів 13

Одним з основних питань чергового засідання виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради 16-го лютого стало прийняття рішення про зростання вартості проїзду в громадському транспорті. Однак, під час обговорення перших 5-ти питань, міський голова висловив своє обурення роботою деяких управлінь та комунальних підприємств та запропонував деякі з них об’єднати в єдине ціле і тим самим оптимізувати кількість керівників.

Отож, як було домовлено під час громадського обговорення, вартість проїзду в міських маршрутках зросте до 3-х гривень для дорослого. Для учнів ціна поки що не зміниться і залишиться 1,50 гривні. Підняття цін відбудеться вже 17-го лютого, адже проект рішення попередньо опублікували в газеті.

До найближчих сіл розцінки будуть наступні: до села Зимне в розмірі 4,25 гривні, до сіл Фалемичі, Шистів, Горичів – 4,75 гривні, до дачних масивів “Марс” та “Сонячний” – 4, 75 гривні.

Також у місті планують створити робочу групу, котра вивчатиме пасажиропотік, перевірить розрахунки підприємців. Після висновків робочої групи можливе чергове зростання вартості проїзду у міському транспорті до 3,50 гривні для дорослого і до 2-х гривень за квиток для дитини.

Під час обговорення перших двох питань, міський голова Петро Саганюк висловив обурення роботою комунальних підприємств і деяких управлінь міської ради. Тоді ж запропонував провести економічний експеримент і об’єднати теплокомуненерго із водоканалом і управлінням ЖКГ. Таким чином мер сподівається, що один керівник зможе ефективно управляти.

Як аргумент зазначив, що теплокомуненерго наразі боргує газовикам понад 23 мільйони, а водоканал за 2016 рік мав 104 прориви трубопроводів. Та додав до цього неефективне керування управлінням ЖКГ у Володимир-Волинській міській раді.

Окрім цього обговорювали питання громадянських звернень, роботи земельного відділу, плани з благоустрою на 2017-й рік.

Щодо питання надання землі учасникам АТО, то і тут Саганюк вніс пропозицію вивчити можливість скорочення відстані між птахофабрикою і межею дозволеною для будівництва. Наразі у місті ця відстань становить один кілометр. Для порівняння мер навів приклад Володимир-Волинського району, де ця відстань лише 300 метрів.




коментарів: 13
  1. а особистий піп саганюка в місквиконком -євген освятив ідею саганюка обєднати водоканал і теплокомуненерго ?

    • це точно що не буде , але як це виллється для влади , адже у Жука зявиться багато часу , якщо він приймає участь у одній , часом в двох комісіях , то тоді , враховуючи його запал та енергію буде ходити на всі комісії , на всі виконкоми і буде пхати носа кругом , там де треба і нетреба владі , так от звільнити жука з роботи , це значить кинути щуку з відра в річку , так що пане мер – давайте дійте і давайте подивимось що з цього вийде.

  2. На мій погляд – таке обєднання без згоди міської ради (депутатів) неможливе і непотрібне , якщо хочете – то навіть абсурдне…. Це якась чергова “булька” і не більше .

  3. на перший погляд ідея обєднати два підприємства ніби то вдала , і буде певна економія коштів за рахунок скорочення адміністрації , бо потрібний буде один директор , один головний інженер , один головний бухгалтер , головний економіст , один інженер з озорони праці , один постачальник і т.д. і якщо це будуть люди з водоканалу , де фаховий рівень адміністрації на голову вищий за теплокомуненерго , то цей експеримент міг би вдатися , але ж буде те так , бо хто головний експериментатор – папа з своєю командою УЖкг , а там хто- два недовчених юриста та механік і вони будуть формувати нову контору по вказівці саганюка , а отже туди попадуть з теплокомуненерго “потрібні ” для нової контори люди з команди саганюка – Рубанова ( а хтож буде займатися аферами з дровами ) , недолугий юрист Будневський , що тільки допомагати одягати наручники на неугодних але добре служить , черняк ( а хто буде щипати жінок і ходити як шпигун по кабінетах цілими днями ) – давній друг Саганюка по лісгосзагу ( сам же як добре випє -розказує як разом дерибанили ліс) , безмозгла економіст Кравчук , яка до того часу не може зробити фінансові плани , але добре вміє маніпулювати молодими поліцейськими ( може щось таки комусь пообіцяла ) , нетямущому сину лакея Саганюка Гендису ( розвалив сервісний ценгр) , гнилому та прогульщику Іващенку ,може знайдеться місце хитромудрій Виваль , ну ще декому з дрібних– посібників , скоротять пенсіонерів – треба ж кудись прийняти на роботу нових “кадрів” – служаків , що так є у списку , ну а після того з такими кадрами заборгованість буде не 35 млн .грн , а цілих 50 , і поривів не 102 а два рази по 102 ,хоч яка різниця папі – чи це буде добре громаді ,він же в літах , головне “добре”підготовити нове підприємство водотеплоканал для прихватизації в своїх інтересах.

  4. Коментар видалений за образу!
    Айпі адресу автора встановлено, за повторне порушення всі дані будуть передані поліції.

  5. до Слесаря – ага , добре заділо , значить все що сказано 111-им чиста правда , бо інакше не було б такої реакції , а може дійсно пане Слесар з теплокомуненерго досить мучити ручку , папір та закони ,взяти ключ і піти крутити гайки – толку для підприємства буде точно більше.

    • Саганюк в місті , слава богу, не король та не цар , ідеі про обєнаднання комунальників може висувати , але в кіпцевому випадку за це повинні проголосувати депутати , не думаю , що не всі депутати такі дурні , щоб голосувати за такий бред саганюка.

      • а щодо жука – осінню йому буде 60 років , 20 років попрацюваа головним інженером , думаю , що він і сам піде з підприємства при таких розкладах

        • а мо завтра? чого б до осені план культпарківської не виконати? гей жуче, нумо, славік, нумо…!

          • ай горнєтко кави , признавайся за що ти там люто ненавидиш жука , то він тобі так насолив ,і за що ти так ревно служиш папі і що папа тобі за цю всю маячню вже за це все пообіцяв.

          • ще до горнєтка кави , даруй горнєтко по твоїм чириканням видно , що в жука у задньому місці більше розуму ніж в тебе в голові…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок