<

«Не дочекаються», – Саганюк прокоментував чутки про свій стан здоров’я

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:35 | 11.12.2018 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарів 6

11-го грудня під час щовівторкового брифінгу міський голова Володимира-Волинського прокоментував чутки про погіршення здоров’я.

Цими вихідними у соцмережах поширювали інформацію про значне погіршення стану здоров’я очільника Володимира-Волинського Петра Саганюка

«Не дочекаються» , – коротко відповів мер на запитання журналістів про його здоров’я.

Додамо, Саганюк дійсно перебував у лікарняній відпустці. В цей період було перенесено дату його звіту. Та з 10-го грудня міський голова приступив до виконання своїх обов’язків. Під час оперативної наради наголосив, що до закінчення року потрібно провести ще багато роботи.




коментарів: 6
  1. не зрозуміло , чому пан Саганюк так держиться за посаду адже і пенсія в нього чимала , є значні заощадження .може ще не всі особисті плани , що звязані з родинним бізнесом виконані – чи є боянь , що якщо він піде то завалиться так звана жовтнево-родинна піраміда … Ну а відносно здоровя – рідко хто на сьомому десятку може похвалитися здоровям …

    • Завалиться стабільність у нашому містечку,яка будувалася роками, коли, не доведи Господи, прийдуть до влади ті “недо…”,тоді ще всі згадаємо в молитвах попередню владу.

  2. Не дивуюся абсолютно.Після стількох інфарктів та інсультів досить гарно виглядає.куди там європейській мадицині до нашої,володимирської!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця