<

Нардеп відвідав проблемні об’єкти у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:10 | 27.07.2017 / Володимир /
Перегляди
2
/ коментарі 4

Із робочим візитом, 26-го липня місто Володимир-Волинський відвідав народний депутат України Ігор Гузь. Народний депутат відвідав територію військторгу, танкового полку, 44-х квартирний будинок для військовослужбовців та місце, де у військовому містечку №1 збудують сучасний дитячий майданчик. 

Нагадаємо, що представники міської влади Володимира-Волинського висловили пропозицію передання частини земель оборони ( ті які не використовуються військовими взагалі) на баланс міст. Зокрема мова йшла про територію військторгу і танкового полку, котрі кілька років заростають чагарниками, а з 2015-го року військові перестали сплачувати податок.

Заступники міського голови Олег Свідерський та Ярослав Матвійчук звернулися до політика із проханням сприяти, аби покинуті території оборони були передані на баланс міста. Так, Олег Свідерський розповів, що у місті критична ситуація із кладовищем і наразі шукають нову територію для нього. Ще у місті гостро постало питання виділення землі під будівництво для учасників АТО. Свідерський зауважив, що ці території можна було б передати учасникам АТО.

Ще одним пунктом під час робочої поїздки нардепа, стало  відвідати будівництво 44-х квартирного будинку для військовослужбовців. Нагадаємо, що активно добудовувати будинок розпочали на початку червня 2017-го року, після звернення Ігоря Гузя до прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

Станом на 26-те липня, відповідальний за будівництво прораб розповів, що роботи тривають і наприкінці осені можна буде здати “довгобуд” в експлуатацію. Для делегації показали внутрішнє планування будинку, а також які роботи тривають на даху.

Ігор Гузь побував на території дитячого майданчика, де найближчим часом розпочнуть встановлювати сучасний спортивний із загорожею та штучним покриттям. Під час перебування у військовому містечку №1 до політика підходили жителі навколишніх будинків та цікавилися причиною візиту політика, а також висловлювали підтримку, що такий спортивний об’єкт їм потрібен та додали побажання встановлення освітлення та лавок.




коментарів: 4
  1. А обласним ДУПУтатам чим гірше у Володимиры – тим краще… Костя!!! Вилазь з інтернета! Іди до людей! Іди на проблемні об’єкти! Хоч щось роби окрім матюків у фейсбуці!

    • Не піде.
      Там треба щось робити,а самопомічний Костя і його другу Льоша-холуй не вміють.

  2. Чому будівельники та інспекція без касків та жилетів? Техніка безпеки, ні не чули.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа