<

Нардеп Гузь з помічниками обідав в столовій однієї з шкіл Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:37 | 4.02.2017 / Володимир /
Перегляди
2
/ коментарі 22

Під час робочого візиту народного депутата України Ігоря Гузя, 1-го лютого, та відвідування закладів комунальної власності, політик для обіду вибрав шкільну столовку ЗОШ НВК №3. Візит до школи припав якраз на обідню пору і політик запропонував супроводжуючим “проінспектувати” шкільну кухню.

Компанію народному обранцю склали перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, депутат міськради Валерій Зінкевич та два помічники  – Валентин Кошельник і Андрій Бокоч.

Можновладці пригадали шкільні роки, а підприємець, котра відповідає наразі надає послуги по харчуванню дтей в навчальному закладі, пригощала гостей червоним борщем зі сметаною, макаронами з сосискою і маринованими огірками. На десерт був шкільний чай і пиріжки з вишнями.

Після такого обіду та з гарним настроєм, високопосадовці відправилися на наступні зустрічі, зокрема в музичну школу Володимира-Волинського. Також підсумували обід в шкільній столовці тезисно – “Смачно, швидко і не дорого!”




коментарів: 22
  1. а чого не показали всього іншого , адже заступник мера менший Матвійчук провів гузя до свого батька Матвійчука старшого – директора школи , коньяк чи іншу чарчину пили мабуть в кабінеті директора і закусували мабуть не боршем без мяса…і скільки бюджетних коштів було відмито проводячи деякі роботи в школі…, адже точно тут спрацювала схема- мер-заступник син- директор-його батько…

      • до 88
        Паранойя може бути у мера , коли він висунув на посаду свого заступника Матвійчука меншого при тому , що в сфері його впливу буде працювати його батько – Матвійчук старший , тобто створена ситуація , що підпадає під дію ст.28 Закону про Про запобігання корупції – конфлікт інтересів , панове силовики чому ви не бачите ознаки порушення закону.

    • Справа не в чарчині. Все просто:скажи хто твій друг, скажу хто ти…Гопота з 90-х править бал. Гарно оточили депутата, ніц не скажеш.Тут ще би Руслана Андрійовича))))

  2. матвійчук-старший судячи з фоток , в цей відповідальний момент працював офіціантом

  3. Скільки зла у ваших коментарях!Бачите тільки погане!Тому так і живете…Люди.будьте добрішими.почніть з себе змінюйтесь в кращу сторону і життя навколо вас теж стане кращим.

  4. А мені Гузь подобається своєю близкізтю до народу. Не кожен депутат ВР буде в шквльеій їдальні обідати

  5. А мені Гузь подобається. Не кожен депутат ВР буде в шкільній їдальні обідати.

  6. У нас українців цинізму нема меж.Обідав у ресторані -жид,обідав у їдальні -тоже не так.Ми починаємо цінувати людей,і те,що вони зробили яасно пізно.Люди ргляніться,подивіться спочатку на себе,на свою поведінку, на те,що ти у себе зробив. Проаналізуйте чи варто критикувати, владу,Гузя іт до.

  7. Нормальний підхід, люди, які не соромляться і не бояться перевірити на собі шкільну кухню!)
    А скільки вартує обід? (1-ше, 2-ге + чай з булкою)?

  8. Не сидять у дорогих ресторанах, як інші це роблять,а обідають зі всіма, тому робіть висновки,а не пишите всяку фігню.

  9. А ніхто ж не думає, чого з такими перевірками ніколи не ходить Сапожніков.
    Певно тому, що добре знає, що в Нововолинську робиться на кухнях.
    Хоча в першій школі часто бачать працівників міськради (але вони платять за їжу).
    Тут же ситуація нетривіальна в принципі. Народний депутат прийшов в ході зустрічі в школі і постановив перекусити в товаристві заступника мера. Це говорить про те, що в Володимирі все дуже не безнадійно.
    А заразом – що у Гузя “звйоздная балєзьнь” не появилась, бо в ВК були селфі у діток з школи 9 з ним.
    Все нормально і культурно.
    А якщо якимсь опонєнтам щось не по лайку, то це їх вибір.

  10. Прийшли, поїли, заплатили.
    Тепер всі столовки шкіл будуть напоготові, а діти віц цього лише виграють.
    Гузь – молодець, ти ще той реформатор!

  11. Короля робить його оточення. Дивлячись на Зіню який разом з дружиною тягнули місцеву ПР, та Кошельнікова який ще недавно бігав з путінскою стрічкою. та якого місцева БЮТ випхала з партії. можна зробити висновок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер