<

На виїзді з Володимира-Волинського мітингувальники частково заблокували рух

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:00 | 12.11.2019 / Володимир / /
Перегляди
1
/ коментарів 6

З 10-ої години 12-го листопада учасники мирного мітингу частково блокують рух у Володимирі-Волинському на вулиці Луцькій. Близько 10-ти людей в світловідбивних жилетах ходять по пішохідному переходу.

Учасники мітингу – підприємці Володимира-Волинського, які займаються вантажними перевезеннями великотоннажними автомобілями. Вимоги людей – заниження тарифів на вантажні перевезення, які диктують дві великі логістичні фірми-посередники, приносячи підприємцям збитки.

Рух частково заблокований: щоп’ятнадцять хвилин люди пропускають автомобілі.

Вимагають мітингувальники здорової конкуренції на ринку вантажних перевезень та встановлення на рівні держави законодавчо-затверджених тарифів, які даватимуть змогу вільно працювати на цьому ринку.

Адже останнім часом дві фірми, які виступають посередниками між перевізниками та виробниками продукції, без пояснень та попередження знижують тарифи на перевезення, завдаючи перевізникам збитків.

Мітинг планують продовжувати до 18-ої години 12-ого листопада.

Як повідомляють, подібні акції протесту проходять по всій Україні.




коментарів: 6
  1. Ви мені покажіть хоч одного перевізника, який не має хати, і не має два особових авто класу люкс? Може хай вийдуть пенсіонери, і заблокують країну, хай вже валиться. Конкуренція є конкуренція!

  2. Це коли було? На сьогодні перевізник незавжди може платити гідну зарплапу водієві. Бо потрібно сплатити всі податки, зарплата водієві, купити дп заправити машину,то на амортизацію та ремонт після рейсу грошей вже нелишається. Підприємець також людина має сім’ю, яку також треба годувати, а за що? Якщо ви думаєте, що підприємцям так добре, то чому ви самі невідкриєте підприємця і непрацюєте? Все у ваших руках.

  3. якщо підприємцю так //еново то нехай сам сідає за кермо або садить жінку або дітей
    і якщо підприємець людина ( то дозволю собі зауважити працівник теж людина і має годувати сімю ) – КРІПОСНЕ ПРАВО відмінили

  4. До Андрій
    А раніше вантажівки водою заправляли, ви перелічити пункти, які завжди були, а не назвали то що щойно з’явилось. Не подобається ларді, чи ще якась інтернет платформа – не користуйтесь, а самі знаходьте клієнта іншими способами. Це я би зараз перекрив вулицю, і з плакатом “Розетка, зменшуй ціну на 72 дюйма” звертався в Володимирі до кабміну, видати постанову, щоб усі 72-дюймовки в Україні заставити продавати не більше як по 1500 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа