<

На Устилузі митники не пускають автомобілі з однотипним товаром в Україну

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:45 | 7.05.2019 / Володимир /
Перегляди
17
/ коментарів 30

Близько 13-ої години 7-го травня журналістам інтернет-видання «БУГ» повідомили, що на пропускному пункті Устилуг митники затримали близько 16 автомобілів, котрі везли паливно-мастильні матеріали в Україну.

Люди стоять на митниці з 18-ої години 6-го травня, а це вже майже 20 годин. Серед пасажирів також є і діти.

За словами учасників події, митники хотіли взяти товар «на оцінку» або ж сказали повертатися з ним до Польщі. Люди кажуть, що раніше проблем з цим товаром не виникало і без проблем перевозили його через кордон.

“Нас не пускають в Україну, говорять що масло не їде. Просто не хочуть пускати. Стоїть 15-16 авто на митному пропуску. Всі той самий товар везуть з пасажирами. Все згідно чинного законодавстава: по 47 кг на 560 злотих. Ми були добу в Польщі і перед тим дві в Україні. Зараз нам понаписували картки відмови і кажуть: хочете стійте, а хочете – їдьте в Польщу. А ми не згідні, чому нам картки відмови? Ми їдемо по зеленому коридору”, – розповів інтернет-виданню «БУГ» по телефону учасник події.

Офіційний коментар про події 7-го травня на кордоні з Польщею надійшов інтернет-виданню «БУГ» від Волинської митниці ДФС. У листі повідомляють, що події на пункті пропуску Устилуг пов’язані з протидією потрібненню комерційних партій товару (у народі «перекидкою товару» – ред.).




коментарів: 30
  1. А ти поїдь сам попробуй..померзни,посиди сутки двоє..без туалету і т.д. там набагато тяжче ніж на деяких роботах.Тай диви сам купляєш якісніші продукти з польщі що «дармоїди» привезли!

  2. Зловтішаються ті,кого жаба давить, що люди заробляють,а саме нінащо не здатне

    • Щоб якось тих дітей прокормити,не судіть не побувавши в шкурі інших людей

      • Дармоїди це ті що сидять і осуджують людей , які в своїй країні не можуть прожити на заробітну плату і змушені шукати додатковий заробіток. Дуже соромно що всіляке БИДЛО осуджує свого ж сусіда,родича і брата. І так загнали нас і дуже весело живеться ще й в Польщу їздити не дають.

    • АХАХАХАХ здатне якраз! Працюю і норм заробляю! Сижу в теплі і ржу з ВАС, як бачиш

  3. їздять там тільки лінтяї безрукі.
    робота є для всіх.
    в Україні не заробляють тільки тупі люди.

    • Підуть всі працювати буде тоді АХАХА – зарплата по 4000 бо людей буде валом, і на заробітках зіб’ють ціну.

      Вже за розтаможку радувались, ще за границю порадуйтесь. А потім прийде пора що і Вас шановні візьмуть і вжучать, а всі будуть сидіти і радуватись бо всім насрати на інших. Паскудно якось…

  4. Хто як вміє так і заробляє. Сьогодні зачипило тих хто на кордоні а завтра тих хто працює в магазинах і тому подібних простих людей..

  5. Тут тішаться з невдачі людей .дай вгадаю 100% зе команда. Сам в Польщу дано не їздив людей шкода.а чому нам так погано живеться тому що 75% зебілів в країні які замість того щоб поспівчувати людям осирають їх.!!!

    • Дарма ти так, неправда це. Я у Польщу не їжджу, товар не вожу, але розумію, що на таких зарібках тримається все прикордоння. Простіше кажучи, бо люди мають гроші. А на рахунок 75 чи 25 ти не правий, і ті, і ті хочуть жити. А насміхаються маломудрі.

      • Ніщо не тішить справжнього українця як горе сусіда… Головна приказка нашої країни. Були бляхи , якимсь ідіотам це заважало, зараз далі будете все життя збирати гроші щоб сину на весілля жигуля купити, тоді коли весь світ їздить на нормальних машинах які купили з двох- трьох зарплат… Тепер так само є товар, якщо там так добре то чого ви( ті хто так сильно проти) не їздите і не заробляєте? Чого поляк з Німеччини може собі привезти все і ніхто йому ніяких питань не задає? І вони живуть краще. І нікому в них це не заважає. Чому в нас постійно все як не в людей?

        • Чому бідні бо дурні а дурні бо бідні. Та в такій країні і бажання за копійки немає працювати. Напевно зловтішаються в теплі ледацюги за 2 тисячі зарплатні які жінці і на труси не мають,вибачте) ото і на гуманітарках і одягаємось бо ж 2 тисячі клас зато в Україні працюємо. Брєєєєєд. Самі ж попрете за місяць на клубніку а за три на малину. Надіюсь дупи там не просижуєте в теплі)))))карочє брєд лидацюги пишуть які ж самі мають карточки і паспорти .

  6. Кожного торкається певна проблема та кожен це їсть але бачить проблеми інших! Розуму та людяності вам шановні громадяни!

  7. Нема з чого радіти і сміятись,а нас і так уже д…ли,не кожна людина може працювати за кордоном на те є багато причин у кожного,а на нашу зрп.дітей не прокормлять,і дітей з собою беруть,бо на кого на сутки оставлять,взагалі нашо ті сутки,співчуваю вам усім,тримайтесь,можливо дасть Бог щось зміниться з часом,я сама така сама як усі,і не раз мене гонили як собаку через иі кордони знаю що це таке,а ті хто сміється з нас то сміється сам з себе бо усі живем у краіні з “чудернацько чортовими” законами…

  8. Ти хто такий,саша,хто тобі дав право людей обзиивати. Напевно сопляк ще,а виховання ніякого. Може ти маєш роботу для цих людей,які по сутках живуть в тих бусіках

  9. робота в україні є ,тільки люди поїздивши в польщу не хочуть працювати,бо це ж треба кожень день ходити не залежно від настрою . і заробіток меньший .їздити не легко але море знайомих попробували їздити і ніхто не вернувся на роботу

  10. Дивно читати. От є ж повно людей які їздять в Польщу і ходять в Україні на роботу. От ви про це знаєте і всодно пишете. Що за нісенітниці.

  11. всі беруть на роботу молодих спеціалістів на всі руки з ненормованим робочим графіком з мінімальною зарплатою.племінник 22 роки шукає роботу.дають максимум 4 тис.як молода людина може на них вижити в місті?дочка має зарплату 1.5 тис.,зять в шахті працює без вихідних і одержує проценти.все оте барижне кодло хоче щоб на них працювали задаром а самі мають по мільйону в місяць.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця