<

На території меморіального комплексу поблизу Володимира-Волинського невідомі облаштувати спортивний майданчик

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:37 | 12.07.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарів 8

На території меморіального комплексу жертвам Геноциду, поблизу села П’ятидні Устилузької ОТГ, невідомі особи облаштували спортивно-тренувальний майданчик із турніками, столом та лавками і навіть спорудили невеличкий будиночок. 

Невідомі особи на території Братських могил влаштувати майданчик для заняття спортом. Як розповів голова єврейської громади Володимира-Волинського Володимир Музиченко, вперше такі “новобудови” помітив 22-го червня. Також Музиченко зазначив, що намагався зконтактувати з представниками місцевої влади, зокрема головою Устилузької громади Віктором Поліщуком, однак проблему було проігноровано.

” Я звертався неодноразово до Поліщука – голови Устилузької громади. Він мені не передзвонив ні разу. Вчора (10-го липня – ред.) був там із працівниками СБУ. Сьогодні (11-го липня) заніс заяву до поліції… Таке роблять нелюди…” – розповів Володимир Музиченко.

Зазначимо, що меморіал у П’ятиднях – єдине місце масового розстрілу євреїв на Волині. У П’ятиднях розстріляно понад 20 тисяч мешканців воєнного Володимира-Волинського.

Додамо, що Володимир Музиченко на своїй сторінці у Фейсбук розповів і про інші акти вандалізму вчинені біля меморіального комплексу.

“Якісь виродки, потай залишили образливі написи, зміст яких зводиться до порівняння євреїв із нацистами. Цей напис зроблено не перед будинком, де живуть євреї, а перед могилами ні в чому не винних людей, убитих за допомоги таких самих збоченців і негідників як і ті, хто залишив ці написи. У них, я впевнений, не вистачить духу сказати щось мені особисто. У них не вистачить розуму і сміливості відкрито дискутувати. Все на що вони здатні – це мститися мертвим за те, в чому вони не винні, ображати памʼять загиблих. ” – йдеться в дописі.




коментарів: 8
  1. дітки просто хотіли спортом зайнятися…а “впаяє” сбу їм за антисемітизм…мінімум по 5-7))_))

  2. Тут ніякий не антисемітизм ,а бидляче виховання ,вони і дома такі самі виродки .

  3. Меморіал в П”ятиднях – не єдине місце розстрілу на Волині. Це помилка, втім, це не змінює суті матеріалу. Це звісно не антисемітизм, але хамство, таке саме, яке спостерігаю в коментах. Тому нічого дивного.
    А ось написи зі свастиками – це антисемітизм в чистому вигляді.

  4. Не будьте виродками, не можна турбувати спокій померлих. І для відпочинку, і для спорту є багато інших місць.

  5. Ну якщо місцева влада , не турбується за свою молодь , і їм немає де “подітись” то який в них вибір був , мені за цей випадок дуже багато чого відомо , тут якби видано кінець цієї історії , насправді та “новобудова” там не відразу , спочатку це все знаходилось на території села , місцеві жителі не були проти цього , а навпаки ,тому що ваші ті “виродки” як ви кажите , замість тієї моди серед молоді “курити і пити” займались спортом , і були завжди на очах місцевості , но через одну цікаву людину села , їм знову прийшлось це все розбирати , через її довгий язик “вони там курять , бухають, і знімають еротику” , через ті видуманні плітки вони і змушенні були перенести це все в інше місце , я спілкувався з ними щодо цього , вони мені сказали що найкращим варіантом було “літнійсько” це так називають ту територію місцеві де знаходиться цей меморіал , тому що там нікому не заважатимуть ,і спокійно можна буде там відпочити , насправді та новобудова там знаходиться ще з раньої Весни і за весь цей час ніхто проти не був , коли підпалили траву на території меморіалу я сам особисто бачив як та молодь власноруч намагалась погасити вогонь великого масштабу , хоча та людина яка підпалила швидко втікла до дому , і по їхніх словах “якби ми знали що все так буде , ми ніколи б там не будували це все , ми думали що за тими горбами вже кінець території меморіалу , ми могли і побудувати в центрі тієї території але ми знали що це територія на якій загинуло дуже багато людей і тому там не будували” з травня місяця навіть раніше та молодь вже туди не ходила тому що знову та людина почала впускати свої вигаданні плітки по людях

  6. Друга школа в Володимирі, кінотеатр “Космос” в парку Гагаріна, та прилеглі пятиповерхівки- взагалі побудовані на єврейському кладовищі ,про це чомусь мовчать.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер