<

На “Сушці” у Володимирі-Волинському виставлялось понад 120-ть робіт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:28 | 29.06.2015 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарі 3

“Сушка” – цікавий і неординарний проект, де виставитися може кожний – не залежно від того, професіонал ти, чи любитель. Основним критерієм відбору робіт, які потрапили на виставку – це цікаві, оригінальні сюжети фото.

Усі роботи, виставлені на “сушці” належать місцевим Володимир-Волинським фотографам. Автори – пересічні жителі міста. Окрім сучасних фотознімків, на фото-вернісажі виставлялися і світлини древнього міста – 20-30-ті роки минулого століття.

Сюжети знімків – пейзажі, портрети маленьких діток та волинських красунь. Перехожі із радістю розглядали роботи на прищіпках, які додавали гарного настрою у святковий день.

Організатори “Сушки” у Володимирі-Волинському – організатор Володимир UA, Культурно-мистецький центр імені Шевченка, за підтримки  відділу культури і туризму  міськвиконкому.

Нагадаємо, “Сушка” – повністю некомерційний проект: кожен учасник може безкоштовно показати свої фотографії, забрати чужі, що вже “просушились” і стали йому до вподоби.

На зворотному боці фотографій можна писати все що завгодно – побажання, послання майбутньому її володарю, телефони або інші контакти.

Фотографії для виставки не проходять попередніх відборів, цензури чи рецензування. Кожен автор сам вирішує, які роботи показати загалу. Виключенням є фотографії в стилі НЮ: зважаючи на те, що виставка стане на очах і у дітей, бажано обмежити показ оголеної натури.

unnamed (1)
unnamed (3)




коментарів: 3
    • Люди щось організовують, стараються) Витрачають свій час і кошти. А не сидять по підворотням і не скаржаться, як погано жити, і що всі погані… Можна сказати дають позитивні новини для міста. І на їх роботу знайдеться своя аудиторія. Ось наприклад один із учасників: https://vk.com/serge_photo чудовий фотограф і патріот. Молодь – працюйте і розвивайтеся!!! не слухайте такі коментарі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця