<

На суд по бійцях 51-ї ОМБр з’явився лише адвокат та двоє обвинувачуваних

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:26 | 15.09.2016 / Володимир / /
Перегляди
2
/ коментарі 3

15-го вересня відбулось чергове судове слухання у так званій “Запорізької справи” по 22-х бійцях колишньої 51-ї ОМБр. В судову залу з’явились лише адвокат Василь Нагорний та два хлопці, яких обвинувачують. 

Прокурор В’ячеслав Зубков повідомив суд, що не зможе прибути вз’язку із зайнятістю в інших справах. Це стало основною причиною, щоб відкласти справу.

Також не з’явились і адвокати обвинувачуваних, котрі повідомили, що працюватимуть в інших справах. На судове слухання прибули лише Ігор Диня та Ігор Головій. Частину хлопців призвали на військові збори. Суддя визнав причину неявки обвинувачуваних – поважною.

“Як виявилось, хлопці внесені в оперативний резерв першої черги і тому не відмовились від виконання свого обов’язку і поїхали на маштабні збори, що проводить Міністерство оборони. Хоча судове слідство є однією із підстав звільнення їх від цих зборів” – розповів Василь Нагорний.

У зв’язку з неявкої значної кількості учасників судових слухань, суд перенесли на 19 жовтня.

Також, суддя Олександр Лященко повідомив, що до справи додався ще один том.

Звернемо увагу, що цього разу підтримати бійців не прийшли місцеві активісти та громадяни. В порівняннні з попереднім слуханням, коли була присутня Надія Савченко.

img_1428
img_1430
img_1432




коментарів: 3
  1. Коли Луценко не почув людей, то чи почує Гузя?
    Вже пора закривати ті всі справи, а розумників, які затягують процес, відправити в АТО, понюхати там пороху.

  2. сенсей.Хлопці зрадили своїх товаришів які залишились в окопах на чолі з командиром!Ще й отримали УБД,зрадив присязі?!відповідай по закону а не роби з себе безневинного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця