<

На облаштування укріплення волинського кордону з Білоруссю прикордонники просять 5 млн грн від громади Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:53 | 17.08.2022 / Володимир / , /
Перегляди
2584
/ Коментарі відсутні

На Волині ведуться перемовини щодо створення системи засобів для оборони кордону з Білоруссю. Для цього кожна громада має виділити певну суму коштів, у Володимирської просять 5 млн грн.

На минулому тижні відбувалося засідання ради оборони Волинської області, на якій підіймали питання щодо охорони державного кордону і створення системи засобів, що дасть змогу на деякий час затримати ворога. Після зустрічі, до Володимирської громади завітав начальник 6-го прикордонного Волинського загону полковник Сергій Лозінський з перемовинами про виділення з громади коштів для укріплення кордону з Білоруссю. Про це розповів на брифінгу 17-го серпня міський голова Ігор Пальонка.

“Цілій області відомо, що у Володимирі знаходяться військові формування, тому у місті перевиконується бюджет. Він (Лозінський – ред.) переконує, щоб ми звернули увагу і виділили кошти на заходи з укріплення держкордону з Білоруссю”, – розповів мер.

На ці цілі у громади Володимира просять 5 млн грн. Рішення про виділення коштів остаточної суми коштів розглядатиме бюджетна комісія.

“Я переконаний, що громада має долучитися і віддати частину для укріплення кордону. Ковельська громада виділяє на це кошти, Луцька також буде виділяти”, – додав Пальонка.

Читайте також: Польща завершує будівництво стіни на кордоні з Білоруссю




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер