<

[ОНОВЛЕНО] На мосту між Володимиром і Устилугом трапився обвал: постраждали 5 працівників, що здійснювали ремонт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:07 | 12.03.2021 / Володимир / , /
Перегляди
213
/ Коментарі відсутні

12-го березня близько 13:00 стався обвал частини мосту між Володимиром та Устилугом на трасі Н-22, на якому велися ремонтні роботи. Постраждали 5-ро працівників.

Як повідомили БУГу у лікарні Володимира, куди транспортували потерпілих, один з них отримав легкі травми, інші троє – середні. Ще одного в лікарню тільки транспортують. Усі у стабільному стані.

Проїхати через міст можна – обвалився лише край закритої смуги руху, де велися роботи.

На місці працювали медики та поліція.

Як повідомили о 16-й годині БУГу в Володимир-Волинському ТМО, двоє людей відмовилися від госпіталізації. Двох потерпілих госпіталізували в травматологію, одного – в хірургічне відділення.

Близько 18:30 повідомили, що трьох постраждалих госпіталізували, двом зробили первинну хірургічну обробку ран і відпустили на амбулаторне лікування: два пацієнти з переломами перебувають у травматологічному відділенні ТМО.

Ще одного пацієнта з закритою травмою живота, розривом селезінки та масивною крововтратою біля 2-х літрів прооперували у хірургічному відділенні лікарні. Даний пацієнт знаходиться у відділенні інтенсивної терапії на апараті штучної вентиляції легень. Його стан стабільно важкий.

Інші чотири пацієнти – у стабільному стані.

Читайте також: Між Устилугом та Володимиром ремонтують майже 60-метровий міст через Лугу




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця