<

Муніципальна варта та рятувальники у Володимирі-Волинському ловлять паліїв сухого листя

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:20 | 20.10.2018 / Володимир /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

19-го жовтня, після 17-ої години вечора у Володимирі-Волинському муніципальна варта разом з рятувальниками провели рейд по виявленню паліїв сухого листя. 

Попри заборону мешканці Володимира-Волинського всеодно продовжують палити сухе листя та траву. Кілька днів у місті стоїть димова завіса, а в соціальних мережах багато гнівних постів і коментарів.

“На підставі розпорядження міського голови, ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення та правил благоустрою території міста Володимира-Волинського проводимо рейд спільно з службою порятунку.  Складаємо протоколи, проводимо профілактичні роз’яснювальні бесіди. За півтори години склали 5 протоколів”, – розповів керівник відділення муніципальної варти міста Володимира-Волинського Андрій Книш

Санкція статті 152-ої Кодексу України про адміністративні правопорушення тягне за собою штраф розміром від 340-ка до 1360-ти грн. Спеціальна комісія пізніше точно вирішить на яку суму штрафу заслуговують палії.

Розпалювання вогнищ інспектори муніципальної варти здебільшого реєстрували у приватному секторі. Зазначимо, що про проведення рейду інтернет-видання «БУГ» попереджало раніше.

На несподівану появу муніципальної варти та служби порятунку реагували по-різному. Дехто починав вмовляти не складати протокол, говорячи, що не знав, що палити не можна. Також інспектори під час рейду часто чули запитання: «Чому всі палять, а мені не можна?»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер