<

Міський голова Володимира-Волинського прокоментував розміщення зенітно-ракетного полку в місті

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:47 | 6.09.2016 / Володимир /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

На оперативній нараді із керівниками підрозділів міської ради Володимира-Волинського 6-го вересня, мер Петро Саганюк повідомив, що на грудень очікується розміщення ще однієї війської частини у місті. Як анонсувалось раніше – це буде зенітно-ракетний полк.

Як розповів Петро Саганюк раніше був проведений огляд приміщень. Та повідомив, що казарми ще в нормальному стані, проте їдальня в поганому. Наразі необхідно силами міського, обласного та державних бюджетів допомогти військовим облаштуватись. З міського бюджету неможуть виділити кошти на пряму, тому допомагатимуть матеріалами – деревиною та шифером.

“Ми зі своєї сторони та керівництво області зробимо, все щоб допомогти і щоб побут був належним чином. Те що він був і його ліквідували, то ви самі прекрасно знаєте, що за ці 25-ть років зроблено багато помилок військовим відомством. Ми мали ядерну зброю і ми були шості в світі по потужності. Потім ми мали військовий аеродром в селі Жовтнево, один із само сучасних в радянському союзі і його сьогодні немає. Сьогодні ця військова частина рахується, але поїдьте зніміть – там нічого немає. Але разом з тим місто Володимир-Волинський так само як Нововолинськ не може без шахтарів, так і ми без військових.” – зазначив Петро Саганюк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер