<

Мешканців Володимира-Волинського закликають допомогти військовим

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:21 | 25.09.2018 / Володимир /
Перегляди
19
/ коментарів 9

День захисника України відзначатимемо незабаром, 14-го жовтня. Мешканців Володимира-Волинського та всіх громадян закликають допомогти військовослужбовцям 14-ої ОМБР зустріти свято з комфортом у вже відремонтованих казармах. 

25-го вересня заступник міського голови, секретар міської ради Олег Свідерський розповів, що до виконавчого комітету міської ради звернулося командування 14-ої ОМБР з проханням допомогти придбати господарські товари, запчастини, матеріали для ремонтних робіт. Допомогти зібрати необхідні матеріали і кошти просять також громадян.

“Цього року військовослужбовцям допомагали неодноразово. Для потреб ЗРП на двох попередніх сесіях депутати виділили  300 тисяч гривень для ремонту боксів, у яких зберігається військова техніка. На звернення місцевого військового комісаріату виділили майже 200 тисяч для проведення ремонту системи опалення.  Старий котел, якому більше 30-ти років, вийшов з ладу. Питання системи опалення потрібно було вирішувати, адже у будівлі працюватиме призовна комісія. У нас в місті дислокується 14-та бригда. Керівництво її звернувся з переліком матеріалів, які необхідні для облаштування побуту військовослужбовців у казармах. Звертаємося до підприємств і установ міста, до громади з проханням долучитися до збору коштів на ці побутові потреби і завершення ремонту у казармах. Значна частина коштів, розраховуємо, буде зібрана і в рамках відзначення Дня захисника ми зможемо привітати і дати можливість захисникам  почуватися комфортно”, – розповів Олег Свідерський.

Кошти на матеріально-технічну підтримку 14-ої ОМБР можна перераховувати виключно на офіційний банківський рахунок бригади за реквізитами: в/ч А1008, м. Володимир-Волинський, вул. Ковельська, 265, МФО 820172, Код ЄДРПОУ 26614751, р/р 31256630089236 в УДКСУ Волинська область.




коментарів: 9
  1. треба до европи звернутися – адже її захищають від кривавого путіна в першу чергу

  2. давайте допоможемо хто чим може бідним генералам міністерства оборони,щоб вони теж,відзначаючи це свято,почували себе комфортно.

  3. На потреби ЗС України в 2018 році в бюджеті закладено 5% ВВП, а це близько 86 млрд. гривень. Де ці кошти? Чому до громади знову звертаються з проханням допомогти з вирішенням побутових проблем військовослужбовців? Незрозуміло.

    • А звертаються тому ,що генералітет і інші високопосадовці, крадуть кошти які повинні іти на армію ,навіть міномет і то зробити не можуть так як слід .Бариги завжди залишаються баригами .

  4. Ми кожен місяць сплачуємо військовий збір, це 130 – 200 грн з кожного працюючого, куди йдуть ці гроші? А може нехай допоможуть і ті , які щоденно стоять у черзі на Польщу? І ті хто має нелегальний бізнес по гаражах і підвалах і яких ніхто не контролює?

  5. Ті що накопичують контрабанду з польських човникыв ,платять мзду всім силовим органом і подаковый які іх кришують .20 липня ,весь контрафакт продається майже легально ,то ,що ніхто з силовиків не знає ,а ві хочете пенсій і зарплат ,а хренушки вам .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер