<

Мера Володимира-Волинського незадовільняють результати проведених тендерів та визначені переможці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:48 | 30.05.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарі 2

30-го травня на брифінгу із представниками ЗМІ Володимира-Волинського мер Петро Саганюк висловив своє невдоволення результатами проведених кількох тендерів через систему Prozzoro.

Зокрема, Петро Саганюк наголосив, що система необхідна, але варто ставити жорсткіші умови до визначення підрядних організацій на виконання робіт.

“У нас є проблема по дитячому садочку №8. Ми дали гроші, там був проведений тендер в квітні місяці. Тендер виграла фірма з Луцька, я не буду називати її. Ця фірма, це якась дочірня фірма фірм, які збанкрутували і проти котрих порушені кримінальні справи. Вже сумнів… Якщо там 9-ть фірм збанкрутувало, то дати тільки їй гроші, то і з цією 10-ю, дочірньою, буде так само. Цій фірмі відмовили і є друга фірма Новосада, будівельник з Нововолинська. Ви всі пам’ятаєте, та й громада міста, як вони ремонтували Собор Різдва Христового. Тоді ми випросили гроші в області, а вони взяли синькою пофарбували Собор і дощ пішов та все змив. А гроші забрали…” – розповів Петро Саганюк.

Мер Володимира-Волинського повідомив, що у зв’язку з такими кандидатами на виконання робіт у садку №8, два тендери відмінили. Також мер віддав розпорядження заступникам та начальнику управління ЖКГ, контролювати наступну процедуру проведення тендеру. Саганюк наголосив, що тендер повинна виграти “нормальна” фірма, яка має гарантії, позитивні характеристики.

“Я не можу зрозуміти як виграють фірми, які не мають досвіду роботи, немає позитивних характеристик. Або потрібно вимагати у фірми, яка бере участь в тендері, щоб вони давали висновки від останнього забудовника,” – додав на завершення Петро Саганюк,




коментарів: 2
  1. пройшов час і всі забули про прокладену нову бруківку на вул Шевченка А іхати стало набагато небезпечніше ніж раньше не вже ніхто не понесе відповідальності за даром потрачені гроші

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер