<

Мер Володимира-Волинського звернувся до екологічних служб, аби перевірити місцеві річки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:26 | 24.07.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк на брифінгу 24-го липня розповів, що днем раніше дав доручення підготувати листи у кілька екологічних інстанцій, аби вони провели обстеження місцевих річок Луги, Риловиці та Смочі.

Поштовхом до цього стала знахідка у Лузі решток тварин, які викинули туди невідомі особи.

“Ми допоможемо цим службам (екологам – ред.), щоб вони після Дня місті ці роботи провели. Я знаю, що по Риловиці, по Смочі є деякі безсовісні громадяни, які повиводили свої каналізаційні мережі в струмки і річечки,” – наголосив Саганюк.

Мер також додав, що у місті працює комунальне підприємство, яке успішно виконує роботи з вивезення сміття.

“Якщо порівняти по області, за останніми даними, то у нас найбільше вивозиться сміття в області на одного жителя,” – продовжив міський голова.

Додамо, що цьогоріч у Володимирі-Волинському планують розпочати роботи з облаштування нової карти сміттєзвалища. Наразі проектна документація виготовлена та очікують фінансування із державного бюджету в розмірі 5 мільйонів гривень. З міського ж бюджету вже виділили як співфінансування 500 тисяч гривень. Коли кошти надійдуть, тоді буде визначений виконавець робіт та приступлять до реалізації.




коментарів: 2
  1. рішення пана Саганюка про обстеження санітарного стану річок нашого міста абсолютно правильне , але … це треба було зробити набагато раніше , крім того до цього заходу слід залучити і депутатів комісії з екології і зацікавлених небайдужих мешканців громади , і представників місцевих ЗМі і тільки тоді можливо від такої ідеї можливо буде який толк …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа