<

Мер Володимира-Волинського прокоментував затримання заступника Олега Свідерського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:21 | 16.07.2019 / Володимир / /
Перегляди
7
/ коментарі 3

16-го липня на брифінгу із місцевими журналістами, міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк прокоментував затримання заступника Олега Свідерського, під час отримання ним коштів в сумі 10 тисяч гривень.

Читайте також: Заступника міського голови Володимира-Волинського затримали на хабарі в 10 тисяч гривень

“Щоб ви всі знали ( до журналістів – ред.), і громада міста знала, починається це вже передвиборча робота деяких наших так сказати “групувань”. Всі знають, що будуть дострокові вибори. І знаючи, що я не йду ( не буде балотуватися – ред.), от і ймовірних кандидатів вже почали вибивати”, – наголосив Петро Саганюк.

Далі міський голова розповів, що 15-го липня відбулося вже перше судове засідання з цього приводу, щоб обрати міру запобіжного заходу Олегу Свідерському. Однак в судовій залі не з’явився той, хто ніби то давав хабар заступнику.

“Він вроді грошей не брав. Олег каже, що ні з ким не домовлявся. Це просто провокація. Олег ( Свідерський – ред.) написав заяву на відпустку на період слідства.

Буде рішення правоохоронних органів, що він винуватий, буде відповідне і моє рішення, і депутатського корпусу”, – підсумував Саганюк.




коментарів: 3
  1. Почали вибивати ,це як ,заставили взятку брати ? Пане мер,та не всі ж лохи ,щоб в такий сценарій повірити .

  2. Що вцепились в того Свідерського? То полюбому підстава. Він живе простим життям, не жирує, чесна, сімейна, справедлива людина. Все місто його знає тільки з хорошої сторони і скільки років!!! Що, переживаєте що він прийде на місце мера і не дасть вам грабувати наш Володимир Волинський. Але зиба з таким шуткують??!!! А не боїтесь що на ті самі граблі станете. З верху все видно! Потім щоб не каялись і не плакали за гратами….давайте подумаємо кому це винідно???!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок