<

Маленького Тарасика втішав губернатор Володимир Гунчик на відкритті садкової групи у Березовичах Володимир-Волинського району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:20 | 16.02.2016 / Володимир /
Перегляди
9
/ коментарі 4

Нову, сучасну групу для діток молодшого віку офіційно відкрили представники влади області та району 16-го лютого у селі Березовичі Володимир-Волинського району. 25-ть діток із 6-ти населених пунктів селищної ради не могли натішитися новенькими кольоровими столиками, стільчиками та ліжечками. А під час тихої години сон малюків оберігатимуть десятки метеликів на стінах.

Як зазначила завідувачка дитсадочку Руслана Цихоцька, ремонт у молодшій групі розпочали у липні минулого року. ” Потреб було багато, однак коштів ні в сільському бюджеті, ні навіть в районному не вистачило б на все необхідне. Тоді Наталія Василець – голова райдержадміністрації порадила нам написати проект та взяти участь у конкурсі від державного Фонду регіонального розвитку. Я спершу навіть і не вірила, що щось вийде. Однак, мрії здійснюються”, – розповіла завідувачка.

На сьогодні абсолютно новими здані в експлуатацію роздягальня, їдальня, кімнати гігієни для дітей та персоналу, ігрова зала, спальня, спортивний куточок, вуличний гральний майданчик. Із Фонду на відкриття групи було виділено більше пів мільйона гривень, із районного бюджету – майже 117-ть тисяч, місцевий бюджет витратив майже 140-к тисяч гривень. Допомагали спонсори (41,5 тисяч гривень) та батьківські внески –  12,5 тисяч гривень.

Куди пішли кошти видно – дітлахи із нетерпінням чекали дозволу посидіти за крихітними новенькими столиками, побавитися новими іграшками, відчути м’якість нової постілі та поплескатися у теплій воді в новій санкімнаті.

Відкрити садкову групу прибув голова облдержадміністрації Володимир Гунчик та влада району – голова райдержадміністрації Наталія Василець, голова райради Роман Гук заступник голови райради Алла Мельник та інші. Під час урочистого моменту привітання гостей маленький відвідувач садочка Микола зайшовся плачем. Ні умовляння педколективу ні батьків сліз не зупинили. Аж тут свій педагогічний талант проявив губернатор. Заспокоївши хлопчика, пан Гунчик запросив його виступати разом. Отож, якщо голова облдержадміністрації колись втратить роботу – він спокійно може працювати у садку.

Розходячись із новенької групи, дітлахи влаштували гучний плач, однак завідувачка заспокоїла, що завтра у їхньому садку залишиться все на місці.

IMG_0984
IMG_0986
IMG_0987
IMG_0988
IMG_0990
IMG_0993
IMG_0994
IMG_1005
IMG_1013
IMG_1016
IMG_1026
IMG_1027




коментарів: 4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа