<

Майже тисячу гривень влада Володимира-Волинського платить за відлов однієї безпритульної собаки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:15 | 21.02.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарів 8

Під час оперативної наради мера Володимира-Волинського з керівниками управлінь міськради, 21-го лютого, було повідомлено, що у місті проведуть відлов безпритульних собак. Для таких робіт запросили працівників Луцького комунального підприємства “Ласка”.

Як зазначив Петро Саганюк, роботу КП “Ласки оплачують в розмірі 960 гривень за одну відловлену собаку. У Володимирі-Волинському близько 30 безпритульних собак.

“Ми платимо 960 гривень для КП “Ласка”. Вони її забирають і утримують. Я б не сказав що це дешево, але це й не дорого, бо утримати одну собаку – то треба кошти. Вони мали бути вчора (понеділок, 20-го лютого – ред), але приїдуть сьогодні близько 12-ї години,” – зазначив мер Саганюк.

Нагадаємо, що відловлювати будуть всіх собак, котрі знаходяться на вулиці без ошийника. Від представників влади надійшло прохання, щоб жителі Володимира-Волинського слідкували за своїми домашніми улюбленцями та не відпускали самостійно гуляти без ошийника.

Також відповідальним управлінням нагадали, щоб відлов проводили максимально обережно. Додамо, що в червні 2016 року зазначене луцьке підприємство проводило аналогічні роботи під час яких виник скандал.




коментарів: 8
  1. Звернутися до ветеранів, волонтерів, атошників то вони то задарма все оформлять з відловом собацюр. За спасибі. Гроші пустити на допомогу простим людям!

  2. В нас все робиться за рахунок податків людей, мало того Рішенням виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради від 16.02.2017 р. № 42. З 10 березня 2017 р. буде введено в дію скоригований тариф на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, які надаються Володимир-Волинською ЖЕК № 1. Коригування тарифу обумовлено зростанням мінімальної заробітної плати та вартості електричної енергії. Одне коригування проведено вже було з 1 листопада 2016р, а тепер все росте тому що мінімальну зарплату потрібно підняти для працівників ЖЕК№1 і знову за рахунок людей, тільки чомусь виконком не хоче усвідомити що пенсії осталися тіж самі, чи потрібно людей добивати зовсім, булоб за що платити, ви зайдіть в любий жековський будинок і побачите що твориться в підїздах, в підвалах, в якому стані прибудинкові території ,коли ЖЕК робив якісь ремонти, окрім будинків де прогживають керівники, зарплату потрібно заробити, а не просто жити піявками на тілі простих людей які і так вже доведені до зубожіння. Отож заставте їх хотяби собак відловювати на мінімальну зарплату, все якась користь буде для людей.

    • Прийди в Жек працевлаштуйся на мінімалку і покажи як треба працювати тоді і будеш коментувати подібні рішення.

  3. Собак треба стерилізувати, кліпсувати і відпускати, а не з однієї крайності в іншу, спочатку масово травили а тепер за шалені гроші відловлюємо. В нашому місті усе через одне місце.

  4. Якщо Павло такий розумний то хай назве закон де сказано що мінімальну зарплату потрібно підняти за рахунок соціально незахищених людей.

  5. Краще запросити двох корейців і взяти по сто гривень з них за кожну собаку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер