<

Майже 120 учнів Володимир-Волинської гімназії отримали грамоти за перемоги в олімпадах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:27 | 18.04.2018 / Володимир /
Перегляди
127
/ Коментарі відсутні

82 учні Володимир-Волинської гімназії імені Цинкаловського стали призерами міських олімпіад, майже 30 – обласних і троє всеукраїнських. Саме відзначити учнів гімназії за високий рівень знань зібралися сьогодні, 18-го квітня, у культурно-мистецькому центрі міста.

Учні школи зайняли призові місця на міських олімпіадах з таких предметів як хімія, фізика, біологія, екологія, географія, економіка, астрономія, англійська, французька, німецька, італійська мови, математика, інформатика, історія, правознавство, українська мова та література.

Призерам було вручено грамоти управління освіти, молоді та спорту МВК, сертифікати “АдреналінСіті” та солодощі. А для учасників і призерів всеукраїнських олімпіад подарували іменні подарунки.

“Ми сьогодні приносимо слова щирої подяки батькам, які нас завжди підтримували. Також спонсорам сьогоднішнього нашого свята та за підтримку – народному депутату Ігорю Гузю та Фонду Ігоря Палиці “Тільки разом”, з якими ми вже співпрацюємо вже декілька років та надіємося на подальшу спільну роботу, ” – підсумував свято директор школи Олександр Романюк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер