<

Людям у військовій формі до кінця 2021 року не продаватимуть алкоголь на території Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:30 | 9.07.2021 / Володимир / , /
Перегляди
1013
/ коментарів 6

У Володимирі та селах громади депутати міської ради встановили тимчасове обмеження з продажу алкоголю людям у військовій формі.

Подібне рішення ухвалили на сесії міськради 9-го липня за зверненням керівництва військової частини, що дислокується у місті.

Таке рішення прийняли з метою недопущення погіршення стану військової дисципліни серед особового складу військової частини, після повернення з району виконання завдань.

Відтак магазинам і будь-яким торговим закладам, ресторанам у Володимирі заборонено здійснювати роздрібну торгівлю алкогольних та слабоалкогольних напоїв особам у військовій формі.




коментарів: 6
  1. Ще б ВІК в городкові прикрили!!! Після 22:00 бухло продають всім! Ша що дивиться влада!

  2. Ну будуть ходити за самогоном до Підпільних Кіндратів або в своїй частині у прапорщиків будуть купувати. Справжній воїн завжди знайде і горілку і до горілки. Це наша національна традиція з часів Козацької України. Будьмо!!!

    • Козаки якраз не бухали, бо їх за це суворо карали. А п’янствувати наших людей якраз навчили кацапські окупанти.

  3. Спочатку на світ з’явився українські козаки, які вживали тільки кефир,чізбургер, кока-колу і мріяли вступити втупити в євросоюз. А тут клятий москальський окупант зі своїм самогоном і салом… І все пішло догори дригом, всё пропало.
    А вже пізніше з’явились Адам і Єва,
    глянули –шо тварится, шо за бардак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа