<

Люди скаржаться, що на автостанції Володимира часто відмовляють у продажі пільгових квитків, – Матвійчук на сесії облради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:41 | 9.12.2021 / Володимир /
Перегляди
1201
/ коментарі 4

За словами депутата обласної ради Ярослава Матвійчука, на його адресу часто надходять звернення про відмови продажу, а також обмеження продажу на автостанції Володимира пільгових квитків.

Звернення голові Волинської обласної державної адміністрації Юрію Погуляйку з приводу цієї проблеми Матвійчук зачитав під час сесії обласної ради 9-го грудня. Депутати його підтримали.

У зверненні йдеться, що автомобільному перевізнику, який здійснює перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, забороняється відмовлятися від пільгового перевезення, крім випадків передбачених законом.

Депутат просить провести перевірку фактів щодо відмови у продажі, а також обмеження продажу кількості пільгових квитків на автобусні маршрути загального користування через автостанцію у Володимирі.




коментарів: 4
  1. А те що на автостанції щодня багато людей ромської національності які не зрозуміло чим там займаються нікого не турбує?

  2. А туалет міська рада побудувала за бюджетні кошти, чому він платний навіть для пільговиків, має бути безкоштовний для всіх як у Нововолинську.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок