<

Лікарка з Володимира претендує на перемогу в Національній незалежній премії «Жінка України 2020»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:05 | 18.08.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
25
/ 1 коментар

Приватний лікар-педіатр з Володимира-Волинського Віта Сакуляк стала однією із 5-ти претенденток на перемогу в номінації «Заради життя» Національної незалежної премії «Жінка України 2020». Її кандидатуру відібрали за відгуками вдячних пацієнтів.

За словами Віти Сакуляк, номінація стала для неї повною несподіванкою. Спочатку вона навіть не вірила, що це правда. Думала, що це фейк, або чийсь розіграш. А коли переконалася, що це дійсно правда, то була шокована, адже досі вважала, що потрапити в таку номінацію простому лікарю з невеличкого містечка практично не можливо.

«Для мене це було дуже неочікувано. У мене був шок, коли куратори конкурсу прислали мені повідомлення, що мене з відгуків пацієнтів відібрали, зареєстрували і я стала однією із претенденток на перемогу в номінації «За життя».

Я спочатку не повірила. Тим паче, що повідомлення я отримала в ніч з 13-го на 14-е. Я навіть подумала, що це якийсь фейк. Почала перевіряти чи це дійсно так, і коли навіть переконалася, що це правда, то всеодно була шокована.

Коли я раніше дивилась ці номінації по телевізору, то думала, що мабуть так розважається шоу-бізнес. Вони для себе роблять вечірку. Але, коли я побачила себе там, то моя думка, звісно, помінялась», – поділилась своїми враженнями лікарка.

Віта розповіла, що для неї медицина – не лише улюблена робота, а й хобі, і відпочинок.

«Для мене моя робота – це і хобі, і відпочинок. Я з дитинства мріяла бути лікарем і зараз дуже щаслива, що моя мрія здійснилася. Мені дуже приємно, що мене цінують, як професіонала. Це найважливіше, що може бути, коли ти можеш бути комусь корисний», – зауважила Віта Сакуляк.

На запитання, чи очікує вона на перемогу, Віта ніяковіє і посміхається. А потім відповідає, що вона навіть про номінацію в такому почесному конкурсі й не мріяла, не кажучи вже про перемогу.

Зараз у номінаціях Національної незалежної премії «Жінка України 2020» триває етап голосування, який закінчиться 1-го вересня. Є ймовірність, що його ще можуть продовжити. Потім усі голоси підрахують і призначать дату церемонії нагородження, де й повідомлять результати.

До речі, Віта Сакуляк родом з Полтавщини. До Володимира переїхала у зв’язку із заміжжям.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця