<

Крадіжки та шахрайство: вихідні у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:58 | 18.09.2017 / Володимир / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Головними кримінальними подіями цих вихідних були декілька крадіжок та щахрайство. Про це повідомили працівники Володимир-Волинського міського відділення поліції. 

Так, 16-го вересня до поліції звернувся Анатолій 1945 року народження, який повідомив про викрадення 23-ох капустин, перця, винограду та груш з дачної ділянки, яка знаходиться на території дачного масиву “Марс”. Збитки оцінюються в 300 гривень.

17-го вересня до Володимир-Волинського віддлення поліції звернулась жінка, якій вночі зателефонував невідомий та сказав, що її син потрапив у ДТП та попросив винести коштовні речі, аби вирішити проблеми, які виникли внаслідк цієї події. Зхвильована жінка повірила у правдивість слів невідомого та віддала йому золоті вироби. І лише згодом зрозуміла, що її обманули. Наразі поліція проводить заходи по встановленню особи причетної до цього шахрайства.

Цього ж дня до поліції звернувся Олександр 1971 року народження, який повідомив, що шляхом пошкодження даху його гаража, невідомі особи викрали колеса на загальну суму 100 тисяч гривень. За даним фактом проводяться слідчі дії.

Ще одне звернення надійшло до поліції о 20 годині 25 хвилин. Громадянин Вадим 1967 року народження повідомив, що у магазині “Ритуал”, що у ВОлодимирі-Волинському з тумбочки було викрадено мобільний телефон Самсунг. Збитки оцінюються у 230 гривень. Поліція встановили, що цю крадіжку вчинив неповнолітній Віталій, мешканець міста Нововолинська.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця