<

Коли розпочнеться повноцінний опалювальний сезон у Володимирі-Волинському?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:23 | 5.10.2018 / Володимир /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Кілька днів тому за розпорядженням міського голови у Володимирі-Волинському почали обігрівати лікарню. Для того, щоб почати опалювати школи та запустити усі інші котельні потрібно чекати опускання середньодобової температури. Синоптики ж замість зниження температури повітря обіцяють потепління у нашому регіоні. Про це розповів начальник місцевого підприємства теплових мереж Сергій Коба 5-го жовтня.  

Як повідомив Сергій Коба, всі котельні готові до опалювального періоду. Якщо міський голова дасть розпорядження про початок опалювального сезону, то в той же день будуть запущені котельні. До слова, з 19-ти котелень «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» 4 переведені на тверде паливо. Дровами також опалюється котельня, яка подає тепло до лікарні.

“Дотримуємося температурних режимів. Кожного дня отримуємо довідки з гідрометцентру. У нас підписаний договір з НАК “Навтогаз”. Він діє до 17-го жовтня включно і, можливо, це пов’язано з підняттям ціни на газ. Підприємство повністю забезпечене твердим паливом для проходження опалювального періоду”, – розповів Сергій Коба

Для порівняння: минулого року лікарню почали обігрівати 2-го жовтня, на день раніше ніж цьогоріч. Для частини навчальних закладів почали подавати тепло 17-го жовтня. Повноцінно опалювальний період розпочали 23-го жовтня.




один коментар
  1. курчат по осені рахують … Зима скоро покаже як підготовлене місто та теплокомуненерго до зими …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер