<

Храм у Сусвалі опечатала поліція

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:52 | 31.01.2020 / Володимир / , , , , , /
Перегляди
13
/ коментарів 16

31-го січня всі двері храму у селі Сусваль Володимир-Волинського району, навколо якого вже більше року точаться сварки і конфлікти між громадами ПЦУ та УПЦ, опечатала поліція.

Біля брами храму близько 12-ої години зібралися представники ПЦУ та отець Сергій Місан, згодом з’їхалися представники УПЦ зі священиками, серед яких Богдан Гнатюк та Олексій Шаран.

Начальник Володимир-Волинського відділу поліції Михайло Бобик розповів, що поліція опечатує храм, поки в судовому порядку сторони конфлікту не розберуться , кому ж він належить.

Не обійшлося без словесних конфліктів і шарпанини, проте поліції вдалося все врегулювати.

До слова, під час подій йшов дощ, проте люди не розходилися.

Більше у відео:

Нагадаємо, що у Сусвалі Володимир-Волнського району конфлікти через храм розпочалися на початку 2019-го року.




коментарів: 16
  1. А потім онкології лікують “реформатори”, як у сусідніх селах. І ще добре, як ті голови ОТГ чи директори шкіл та вчителі, а то ще й дітей та внуків покарання настигне. Проти Бога вирішили йти з війною безумні!

  2. москальське приїздже попівство з цапячими бородами бреше як пес на привязі.шо там робить в темних окулярах припопік з шайкою мордоворотів. другий кіріловиць кричить про неправильних українців. та палиць пару дати щоб не принижували людей.

  3. Ре́йдерство — вилучення майна на нібито законних підставах, в основі виникнення яких лежать прогалини в законі або системні недоліки функціонування державних інститутів.

  4. А ви самі коли останній раз в церкві були, що так от вільно на духовні теми мислите?
    Видно, читаєте духовну літературу, розбираєтесь у екклезіології, коли толкуєте про церковний устрій?
    Займайтесь кожен своїми справами, і тоді все буде добре. Хочете Україну, так будуйте її, і не займайте те, в чому не розумієтесь!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця