<

Хліб з горілкою чи кронування: як боротимуться з воронами в центрі Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:18 | 27.08.2019 / Володимир / /
Перегляди
5
/ коментарів 5

27-го серпня під час брифінгу міський голова Петро Саганюк розповів, що від містян надійшло чимало пропозицій про те, як боротися з воронами у парку Дверницького.

Нагадаємо, що раніше мер говорив, що від 30-ти до 50-ти тисяч гривень премії може отримати людина, яка знайде спосіб переселити ворон із парку.

“Багато пропозицій на рахунок боротьби з воронами. Магнітофон увімкнути, покласти хіб, змочений горікою. Ворони будуть його їсти і п’яні попадають, а їх позбирають. Також пропонували повісити флакончики з аміачною водою. Але, скоріше за все, почекаємо поки опаде листя і будемо думати як дерева кронувати”, – зазначив міський голова.

Нагадаємо, що в парку імені Дверницького, що в центрі Володимира-Волинського, «хазяйнують» ворони. На деревах чимало гнізд птахів. В цей же час мешканці міста постійно жаліються, що парком не можна пройти через послід від ворон.

Раніше місцева влада придбала спеціальний магнітофон, який повинен був звуком відлякувати птахів. Однак він не подіяв.




коментарів: 5
  1. Хліб з горілкою теж не подіє, бо його зразу ж будуть збирати місцеві буліфани, а що, випивка і закуска 2 в одному)))

  2. Таки правда . Мабудь просто підрізати крони на осінь це буде саме те. До речі там дуже гарне місце для дітей зробити весною доріжки з перешкодами в районі стіни на самих деревах як у Луцьку в парку. Капіталовкладення не великі але діти будуть мати куди подітись. Це ж фізична підготовка, дозвілля, хороший настрій. То може парк оживе та і ворони після підрізання дерев не повернуться.

  3. кронування так кронування , бо обрізати дерева так щоб наверху залишилося гілки без розгалужень видно влада організувати не може а і видно не має на те часу та фахівців , а працівники місцевого ” Полігону” мають мабуть дохідніші справи на полігоні біля Ворчина ( там же ходять мільйони гривнів) .Ну і нехай не забудуть віддати можливо цю деревину після обрізки , яку планує голова місцевому священнослужителю , який вже раз забрав , як кажуть деякі люди, зрізані дерева в парку Дверницького …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа