<

Камери зафіксували людей, які винесли з території Княжого вирізьбленого з дерева двометрового меча

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:03 | 19.07.2019 / Володимир / , /
Перегляди
13
/ коментарів 7

З території фестивалю «Княжий», який відбувся у парку села Заріччя 13-14 липня, в першу ніч після фестивалю викрали дерев’яний двометровий меч.

Організатори фестивалю повідомили інтернет-виданню «БУГ», що їм відомі обличчя людей, які це зробили. Допомогли їх побачити камери відеоспостереження, які встановили для безпеки відвідувачів на фестивалі.

На відео видно хлопця та дівчину, які зайшли на територію в 00:40 15-го липня, а вийшли через 15 хвилин. Під рукою у хлопця меч, який організатори не знайшли зранку 15-го липня біля нової фотозони.

Відслідкувавши більше записів з камер відеоспостереження, організатори повідомили, що спершу на територію фестивалю прийшла жінка, яка ймовірно “розвідувала обстановку”. Після Цього до неї підійшов чоловік, і перший раз вони винесли бутиль з під води. Потім повернулися на територію разом і пішли за мечем.

Якщо ви упізнали людей, то просимо написати про це БУГу у фейсбуці або фестивалю «Княжий».

Також організатори звертаються до людей на відео: якщо ви віддасте меч до 12-ої години 20-го липня, то заява у поліцію не буде занесена.

“Давайте відноситися до праці інших з повагою і з вдячністю приймати те, що залишають громаді в користування”, – розповіли організатори.

Нагадаємо, що меч був виготовлений у рамках пленеру різбярів, який зібрав майстрів з різних куточків України. Майстри три дні працювали над дизайном фотозони-лавки, яка тепер прикрашає парк в селі Заріччя. Дерев’яний меч був центровою прикрасою.

Нагадаємо, що цієї весни в парку, де організатори залишили частину дерев’яних скульптур з попереднього року, невідомі підпалили вкопаний різьблений стовп.




коментарів: 7
  1. Очень правильное решение,
    Сначала возвать к совести, а потом наказывать.

  2. Нехай вони зроблять внесок в організацію фестивалю, наприклад- по прибиранню. Чи ще щось зроблять, щоб відновити свою честь перед людьмми та вибачаться

  3. уявляю прийдуть до поліц.відділку злодюжки повертати меч та скажуть ой , а ми думали шо він вже там так без діла валявся, нікому не потрібний

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер