<

Камери спостережання за дорогами встановили у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:03 | 17.02.2016 / Володимир / /
Перегляди
43
/ коментарі 24

17-го лютого перші камери спостереження за доромами установили на вулиці Степана Бандери (виїзд на Нововолинськ).

Систему монтували два підприємці Андрій Кандиба та Юрій Заєць. Камери, що встановили характеризують як з досить сильною роздільною здатністю.  Відтепер трансляція ситуація на дорозі вестиметься в режимі онлайн на пульт у відділок поліції.

“Минулого тижня перерахувала міськрада гроші для КП “Полігон”. Сьогодні вони провели лінію живлення і ми відразу підключили дві перші камери. На завтра, 18-го лютого, біля обіду плануємо встановити ще камери по вулиці Ковельській. І на черзі вулиця Луцька. На своє обладнання даю гарантію в 2 роки, по обслуговуванню будемо бачити, бо їх потрібно час від часу протирати.” – розповів Андрій Кандиба.

Нагадаємо, що міська рада прийняла відповідне рішення та профінансувала встановлення камер спостережень, аби сприяти дотриманню ПДР водіями. Також, щоб поліція мала змогу в режимі онлайн контролювати стан трьох основних вулиць міста.

5
1
2




коментарів: 24
  1. Удружили власникам Заграви , тепер і не припаркуєшся біля них ,клієнтів стане менше.

  2. Фірма Hikvizion, є найбільшим виробником відеокамер, обладнання і програмного забеспечення. Багато систем по програмі “безпечне місто” зроблено саме на базі hikvision, для того що розробки включають в себе систему інтелект, яка розпізнає номерні знаки, і лиця людей…
    А нам знов впихують не впихуєме, як з освітленням вулиць. Пахне некомпетентністю виконавців, і продавців обладнання….

  3. “На своє обладнання даю гарантію в 2 роки, по обслуговуванню будемо бачити, бо їх потрібно час від часу протирати.” – розповів Андрій Кандиба.”
    Нічого протирати не треба!!!! Є камери які мають склоочисник.
    Андрій одумайся!!!!! Постав нормальне обладнання , ти це робиш для нашого міста, для людей!!!!!

  4. Розмітки треба зробити добре, а то через місяць їх уже не видно. Відновлювати їх треба регулярно, а не на день міста.

  5. Де депутат Борщевський нехай перевірить скільки грошей виділено і скільки Кандиба з Зайцем заробили на міському бюджеті??? Цифри в студію???

  6. Стояли в мене Hikvison. З невідомих причин згоріло 2 камери. А місцевий підприємець, який монтував систему вирішив питання просто: звоніть на фірму, віддавайте на сервіс. Відправив на сервіс за власні гроші, і по цей день по них неможуть нічого внятного сказати, йде вже 4 місяць. А про Кандибу з його камерами добрі відгуки.

  7. 1. з хіквіжин не працюю із простої причини: сумнівна гарантія до 1 року, також камери в випадку поломки не замінюються із складської програми виробника 2. остання камера їздила по сервісах хіквіжин близько 4 місяців. 3. ціна та параметри камер хіквіжин високі і не відповідають і близько тій якості камер, які вмонтовані. 4. щодо ДАХУА – аналогічні проблеми і майже нічим не різняться 5. Щодо того, що є камери із склоочисниками – дійсно є – це старе минуле і ціна таких камер колись була +-16000грн 6. Нормальні і відповідальні монтажники навідються до клієнтів 1 раз на 2 місяці і проводять техобслугу 7. Пане віталію, казав і кажу ще раз – ви не оформляєтесь підприємцем і не платите податки більше 3 років, – краще мовчіть, а то буде гірше Вам…. Всім дякую за увагу

    • андрій а чому це ви на особистості переходите? Чи може ще й погрожуєте? Раз вдаєтеся до таких низьких речей то видно що у вас грішків достатньо. А слабо самому запрпонувати видкритість і прозорість , і запропонувати депутатську перевірку? Бажаючих депутатів є досить.Чи ви впевнені що ваш “вічний” насправді вічний?

  8. А хіба тендер був у нашому місті і кандиба виграв його???? Якщо так то коли і чого ніхто не знав про це?????

  9. Було відібрано із кількох пропозицій саму кращу по параметрах, можливості розбудови програми, а також по ціні і гарантії. Окрім того велась бесіда із кількома фірмами та підприємцями. Кандиба продемонстрував кілька варіантів камер, а також подав у відділ обгрунтування та кошторис. Саме з цим проектом керівництво міліції і подало пропозицію на міську раду, де за неї і проголосували. Проект побудований на базі 5мпх камер із інфрачервоною підсвіткою.

  10. От шо Вам, всі шановні, я скажу! Критикувати і ср*.. можуть всі! А Ви візьміть і самі зробіть! Сидить одне з другим на дивані і тільки пише, той хер…, той деб…, той украв. А вискочки і писати фейсбуку молодці, бо працюють на рівні дописів і постів! Візьміть хоча б віник чи швабру і попрацюйте для міста!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок