<

Із шарпаниною з контролерами “проривалася” депутатка Володимир-Волинської райради в автобус

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:43 | 10.01.2018 / Володимир /
Перегляди
2
/ коментарів 6

Один з читачів інтернет-видання “БУГ” звернувся до редакції з проханням розмістити відео, де депутатка Володимир-Волинської районної ради Вікторія Середа зчинила шарпанину з контролерами на місцевій автостанції.

Чоловік, який просив не афішувати своє ім’я, розповів, що часто користується послугами автостанції та вже кілька разів ставав свідком такої шарпанини та конфліктів між контролерками та депутаткою.

“Це ж депутат районної ради. Хіба можна собі таке дозволити? За таку поведінку має бути соромно,” – зазначив чоловік.

Також, чоловік передав  журналістам відео з камер відеонагляду з автостанції, де зафіксований один такий інцидент.

Додамо, що Вікторія Середа, окрім того що є депутаткою районної ради, працює вчителькою у Суходільській школі.

Примітка: відео для опублікування на сайті “БУГ” було конвертоване, що дало зменшення якості зображення.




коментарів: 6
  1. Мені ще й до тепер не зрозуміло,що роблять так звані контролери біля автобуса?Керуючись Постановою “Про пасажирські перевезення” жодного слова про те, що пасажир з валізами заходячи в автобус зобовязаний показувати квиток “контролеру”. І про те, що якийсь Контролер може перешкоджати зайти до рейсового автобуса жодного слова не написано в Постанові КМУ. А соромно має бути тим, хто шарпає за одежу і незаконно перешкоджає гр. Середі В. і іншим пасажирам увійти в автобус. Це ж є порушення Постанови КМУ зі сторони автостанції!!! За це свавілля пора вже наказувати. Пасажири зобов’язані показати квиток Водію!!!! Для чого займатися дублюванням показу своїх квитків і штучно створювати черги перед входом до автобуса? За таку поведінку має бути соромно “контролерам” і адміністрації автостанції. Закликаю всіх пасажирів ігнорувати самозванців-контролерів. Користуючись нагодою, даю запит депутатові районної ради Середі В. з проханням вирішити питання щодо законності дій так званих “контролерів” і адміністрації автостанції щодо пасажирів.

  2. Скажіть, а працівники автостанції ведудь себе як?!! Вони хамлять, грублять біля кожного автобуса, кидаються, штовхаються і це нормально???!!! Які в них посадові обов’язки, “за кожну безбілетну людину до Нововолинська брати у шофера 3 гривні” і рахувати скільки зайшло людей. Соціальні мережі “гудуть” про порядок на Володимир-Волинській автостанції, зайдіть в інші інтернет видання Володимир-Волинського району. То продали не дійсний квиток до Варшави, то Брест-Львів міжнародний рейс і пільги АТО там скасовані. Там ніколи не було порядку, тільки одне хамство.

    • на автостанції нашого міста дійсно бардак , але я думаю він особливий – керований , бо з одної сторони станційні контролери дійсно чітко слідкують , щоб хтось не зайшов в автобус без квитка , бо він того залежить величина так званого станційного збору та їхня заробітна плата , але це буває тільки х тими автобусами , де немає ніяких особливих комерційних відносин , а от з місцевими маршрутпми по району там інша картина – там часто пропускають пасажирів без білетів і тоді водії стрижуть гроші безпосередньо вже на автостанції ,а осоливо це часто буває на маршрутах до Свічіва , ось такі подвійні стандарти у нас на автостанції , а те що депутатка ” вляпалася ” в таку смтуацію , то це закономірно , алже районні депутати майже не приділяють уваги проблемам руху автотранспорту в районі , хоч би з навіть з пільговими перевезеннями тих пасажирів які це мають право по закону …

      • Справа в тому, що я якраз і неодноразово піднімала питання стосовно пасажирських перевезень

  3. Я обіцяю, що на найближчій сесіі райради мною буде подано ряд запитів, в тому числі, і до прокуратури, стосовнно поведінки та посадових обов’язків посадкових контролерів. І ще, як це не прикро, але мені не соромно. Бо ДІСТАЛИ. Соромно за краіну, яка РОБИТЬ людей ТАКИМИ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця