<

Інтерактивні дошки придбали для однієї із шкіл Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:35 | 12.04.2017 / Володимир /
Перегляди
18
/ Коментарі відсутні

12-го квітня у НВК “ЗОШ №3-ліцей” Володимира-Волинського відбулася презентація нещодавно придбаних інтерактивних дошок для навчання учнів. Для навчального закладу придбали три комплекти дошок (безпосередньо сама дошка із комплектуючими), а також ноутбуки у класи, де їх встановили.

Інтерактивні дошки встановили в кабінетах природничо-математичного циклу. Для підтримки роботи інтерактивної дошки придбали також три ноутбуки, 5-ть ноутбуків для учнів, три комплекти стендів в математичні кабінети та два стереометричні набори (по 19-ть одиниць в кожному). На зазначені закупівлі загалом було виділено 219-ть тисяч гривень. Закупівля відбулася через систему Prozzoro.

“У нашій третій школі-ліцеї досить приємна подія, ми презентуємо три нових проектори, три нових мультимедійних дошки в рамках Програми підтримки природньо-математичних кабінетів. Вдалося залучити відповідний фінансовий ресурс, відповідно ми маємо нове сучасне обладнання і сучасні технології входять в наші школи. Надалі будемо продовжувати цю роботу,” – зазначив Ярослав Матвійчук, перший заступник міського голови.

Педагоги математичних дисциплін із захопленням розповіли про функціонал мультимедійної дошки, та додали, що з їх появою більша кількість учнів виявили бажання навчатися в математичному класі. Також інтерактивна дошка корисна не лише при вивченні математики, але й хімії, фізики, інформатики та інших дисциплін.

Дошки підключені до мережі Інтернет, що за словами вчителів, дозволяє залучати більшу кількість наочності на уроці. Завдяки включенню в навчальний процес таких технологій, вчителям простіше формувати в учнів образне мислення, а також йде економія часу на уроці. Вчителі можуть зберігати матеріали уроків, а також є можливість відеозапису уроку, або його частини.

“Використання інтерактивних дошок при викладанні предмету природничо-математичного циклу значно інтенсифікує навчальний процес, унаочнює, дає можливість залучити по максимуму кожного учня до вивчення предметів. Наші випускники будуть конкурентноспроможні будуть далі при вступах у вищі навчальні заклади та на ринку праці. Надіємося, що такого обладнання буде більше,” – розповіла Наталія Васильчук, заступник директора з навчально-виховної роботи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок