<

Інспекція Володимир-Волинських шкіл: а ви готові до нового навчального року?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:51 | 31.08.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

До Дня знань школярі та їхні батьки готувалися старанно давно. Не стояло на місці життя у школах. Так на потреби місцевих освітніх закладів у цьому році, розповів 30-го серпня міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк, було виділено більше 6-ти мільйонів гривень. Ремонтні роботи у місцевих навчальних закладах розпочалися відразу після того, як закінчили свою роботу пришкільні дитячі табори.

Команда БУГу 30-го серпня відвідала три навчальних заклади у Володимирі-Волинському та поспілкувалася з директорами та їхніми заступниками. Так, капітальний ремонт гардеробу встигли зробити за літній період у ЗОШ№1.

У НВК “ЗОШ№3-ліцей” – освоїли близько мільйона гривень на капітальний ремонт харчоблоку. Тут замінили усе – від плитки на стінах до нової техніки для приготування їжі. Як запевнили нас, за усіма стандартами і вимогами.

На школярів гімназії ім. О.Цинкаловського чекає новенький мультимедійний клас.

Традиційно, в усіх школах зробити косметичні ремонти класів та коридорів. Закупили і нове спеціальне обладнання для класів з різноманітним спрямуванням. Так анатомію людини у ЗОШ№1 вивчатимуть завдяки придбаному наочному скелету, а в гімназії юні астрономи досліджуватимуть нічне небо і зорі завдяки потужному телескопу.

Керівники шкіл зізнаються, що літніх місяців мало для виконання капітальних робіт. Проте вони мусили вкластися строки, що і зробили. Так ремонт харчоблоку у НВК “ЗОШ№3-ліцей” закінчили 30-го серпня. У планах зробити ще багато. Так керівники двох навчальних закладів зазначили, що готують проекти для так званого “бюджету участі” аби облаштувати на шкільних подвір’ях спортивні майданчики.

Деталі в сюжеті:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця