<

Про Саганюка, проєкти з реконструкції, вибори й дебати: Пальонка та Гузь відповіли на запитання в прямому ефірі БУГу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:15 | 9.10.2020 / Володимир / , /
Перегляди
21
/ коментарів 39

Народний депутат України Ігор Гузь та кандидат на посаду міського голови Володимира-Волинського, чинний голова Зарічанської ОТГ Ігор Пальонка відповіли на запитання у прямому ефірі в студії БУГу.

Свої питання попередньо залишали читачі на сайті БУГу, також одразу ставили їх у коментарях під час трансляції наживо.

Ігор Гузь під час ефіру зазначив, що він в команді Пальонки і є питання, які готовий допомагати вирішувати: дорожнє сполучення, тема лікарні, валів. Додав, що в окрузі підтримує кандидатів на посаду голів ОТГ.

Ігор Пальонка зауважив, що має тісну співпрацю з сільськими депутатами, які і його підтримують, і далі буде налаштований на комунікацію на шляху розвитку сільської території.

На запитання виборців про опонентів, Пальонка відповів, що кожен по-своєму цікавий.

“Нехай дають оцінку виборці”, – сказав кандидат на посаду міського голови Володимира.

Читачі БУГу під час ефіру поцікавилися, чи Ігор Гузь піде до того, хто переможе на виборах, якщо це буде не Пальонка.

“Великих образ ні на кого не було. Була критика, нерозуміння. І наша команда йде на перемогу, ми виключаємо історію, що можемо програти”, – відповів Гузь.

Чи будете приймати участь у дебатах?, – запитали у кандидата на посаду міського голови.

“Я людина публічна, відкрита і готовий брати участь у дебатах, але попередньо має бути повідомлено, визначено умови”.

Гузь додав, що дебати, які були запропоновані у Володимирі в ресторані – це не серйозний підхід: за два дні попередили, а в людей свої плани, заплановані зустрічі з виборцями.

“Потрібно гратися в серйозні історії, а не дуркувати”, – зазначв Гузь.

Нещодавно на сесії міськради голосували за приватизацію ділянок валів. І мешканці Володимира поцікавилися, яке ж ставлення гостей студії до ситуації.

Гузь зазначив, що вважає цей проєкт рішення непотрібним та помилковим.

“Перед засіданням сесії виступив і просив не голосувати за рішення. Вали – це окраса території, є бачення, що з ними робити. Ми знаємо, що рішення не пройшло і такі питання, які викликають великий супротив громадськості, не варто було виносити на порядок денний”.

Чи не заважає спорт працювати та чи планується оновлення стадіону “Олімп” у Володимирі, цікавилися під час ефіру.

“Спорт мене супроводжує по життю, – відповів Пальонка, – показую своїм прикладом молоді, що спорт – це здоров’я. Хочемо, щоб займалися спортсмени в хороших умовах. Стадіон потрібно оновлювати: доріжки, якісне освітленя і підійти в комплексі. Обговорити зі спортсменами, залучити експертів, провести переговори для оптимального залучення коштів. Переконаний, має збільшися кількість фінансування наших спортсменів, які за свої кошти добираються на змагання. Вони ж прославляють наше місто”.

У Нововолинську говорять про автономне опалення, а що в Володимирі?, – запитали читачі БУГу. Пальонка відповів, що питання складне і воно потребує детального вивчення. Він зазначив, що треба почати з двох- та трьохповерхових будинків.

“Люди скаржаться на неякісні послуги, високі тарифи. Має бути бажання міської влади і мешканців перейти на автономне опалення. І плануємо займатися цим питанням”.

Цікавило володимирчан і те, чому від нардепа відсутня така жорстка критика в бік чинного мера Володимира Петра Саганюка, як в сторону мера Нововолинська Віктора Сапожнікова.

Гузь відповів: “Не секрет, у мене була нормальна співпраця з Саганюком, не ставили мені палки в колеса. Разом зробили чимало: басейн в 5 школі, острів Риловиця, і так далі. На відміну від Нововолинська, де вставляли палки в колеса. Але 70-річний Саганюк, людина в поважному віці, який 15 разів казав, що не буде балотуватися, збрехав, змінив свою позицію. Як на мене, це глибоко помилкове рішення. Вважаю, ця людина не здатна працювати в такому стані. Потрібно рухатися, їздити, працювати. По проєкту Риловиці Петра Даниловича ні разу не було на нарадах, які я організовував, не було під час зустрічей на місці рекреаційної зони. При всій повазі, ефективним менеджером Саганюк не буде”.

Пальонка також зазначив у ефірі, що у випадку перемоги, прийшовши до влади, необхідно проаналізувати кадри, які працюють в виконкомі, їх відношення до людей.

“Не припускаю, щоб некоректно ставилися до людей. Є багато фахівців, спеціалістів. Також потрібно проаналізувати розподіл бюджетних коштів, щоб все відбувалося прозоро, щоб ніякі території не були ображені, а гроші пропорційно розподілялися”, – сказав кандидат на посаду міського голови Володимира.

Говорили і на інші теми, детально – у відеозаписі ефіру.




коментарів: 39
  1. У РАЗІ ПЕРЕМОГИ МАКСИМА КЛИМЮКА ЧИ ПЕТРА САГАНЮКА ІГОР ГУЗЬ ПІДЕО ДОМОВЛЯТИСЬ З НИМИ ЗА ЛОЯЛЬНЕ СТАВЛЕННЯ , НЕЗВАЖАЮЧИ НА ОБРАЗИ В АДРЕСУ ОПОНЕНТІВ?

  2. ЧИ Є СМІЛИВОСТІ ЗУСТРІТИСЬ З МАКСИМОМ КЛИМЮКОМ НА ДЕБАТАХ ТЕТ-А-ТЕТ? ПОГОДИТЕСЬ?

  3. ЧИ МАЄ ІГОР АНАТОЛІЙОВИЧ СМІЛИВІСТЬ ЗУСТРІТИСЬ З ПЕТРОМ САГАНЮКОМ ВІЧ-НА-ВІЧ НА ДЕБАТАХ?

  4. ІГОР ВОЛОДИМИРОВИЧ, ЯКЕ ВІДНОШЕННЯ ПАЛИЦЯ МАЄ ДО ПРИДБАННЯ БІЛЬШОСТІ ПОЛІТИЧНИХ СИЛ ВОЛИНІ?

  5. Це ганебно, що чинний ще Саганюк хотів протягти під шумок приватизацію землі під ВАЛАМИ.

  6. ЧОМУ ІГОР ПАЛЬОНКА НЕ САМ ВІДПОВІДАЄ НА ЗАПИТАННЯ, ДЛЯ ЧОГО ІГОР ГУЗЬ В КАДРІ?

  7. 1. Що там буде далі з фестивалем Княжий? 2. В Володимирі процвітає корупція, як боротиметесь?

  8. ДИТЯЧІ МАЙДАНЧИКИ, ЯКІ ВТАНОВЛЮВАВ НАРДЕП НА БАЛАНСІ МІСТА? ХТО ЇХ ОБСЛУГОВУЄ?

  9. МИКОЛА ЮНАК ДОПОМАГАВ ЗАРІЧАНСЬКОМУ ДИТЯЧОМУ САДОЧКУ? МУЗИЧНА АПАРАТАТУРА І ІНШЕ ПРИДБАНА ЗА ЙОГО КОШТ? ПОДЯКУЄТЕ ЙОМУ?

  10. Ремонт дворів у Володимирі. Що там будете робити в рамках тих ремонтів? Ясно що фонтанів не ждати))), але на що сподіватись? Лавочки, асфальт, утеплення? В нас от з фасадом біда.

  11. КОЛИ У ВОЛОДИМИРІ ПЕРЕМОЖЕ ІНШИЙ КАНДИДАТ А В НОВОВОЛИНСЬКУ ВІКТОР БОРИСОВИЧ – ГУЗЬ ЗАВЕРШИТЬ СВОЮ ПОЛІТИЧНУ КАР’ЄРУ?

  12. 1.В Нововолинську говорять про автономне опалення. А що там з Володимиром?
    2. Що далі планується на Риловиці?
    3. Ігор Гузь, яка була мета отого стокілометрового походу? Скільки людей ходило, скільки дійшло до фінішу ?

  13. Я був противником доєднання до міста, бо в нас хороша громада і сильний голова. Ігор Анатолівич, не забувайте про Заріччя!!!

  14. Розкрийте таємницю, чого до Зимнівського монастиря на протязі останніх пару десятиліть приїжджає всяка нечисть типу Кучми, чи жінка вбивці Стуса, і їм подібні?
    Шо там діється і шо ховається?
    Дякую!

  15. ПИТАННЯ ДО ІГОРЯ ГУЗЯ!
    НА ВАШУ ДУМКУ, ЧИ ПРАВИЛЬНО ТА ЕТИЧНО КОЛИ ПРАЦІВНИКИ ДЕЯКИХ УСТАНОВ МІСЬКОЇ РАДИ АГІТУЮТЬ У РОБОЧИЙ ЧАС ЗА САГАНЮКА??

  16. мешканці вулиці Г.Жешко вірять у вашу перемогу, бо нажаль сьогоднішня влада забула за нас, за 5 років нічого палець об палець не вдаривши.

    • А новая власть и по голове настучать сможет, не только пальцем об палец.
      Так что живите себе и помалкивайте

  17. 1.Які конкретні заходи будуть вживатись по відродженню промислового потенціалу переробних підприємств міста? 2.Чи має претендент морапьні зобовязання перед П.Д.Саганюком?

  18. Ігоре Анатолійовичу, ви говорили про масштабний проект реконструкції центральної площі. Що ви мали на увазі? адже якщо ставити фонтан – то це сила-силенна грошей7 За які гроші це може бути встановлено?

  19. В Новіку Сапог (Віктор Барісовіч) втюхав 22 мільйони в реконструкцію стадіону, де вже провалюється бруківка і толком не зрозуміло куди закатали тіка гроші. Ви кажете, що теж плануєте провести масштабне реконструкцію нашого стадіону Олімп. Знаю займаєтесь спортом, бо не раз вас бачив, але що конкретно плануєте зробити на стадіоні і загалом в спортивній сфері Володимира, аби діти і молодь більше займались спортом, а не розпивали пиво за углами

  20. Які дороги плануєте ремонтувати у Володимирі? і чи можна нарешті поробити нормальні тротуари по місту, бо на деяких вулицях ноги мона поламати

  21. У вас велика активність серед мешканців міста саме у дворах і це імпонує, що ви не боїтесь йти до людей і чути. Надіюсь так буде і надалі. Чому Міський голова П.Д який керує містом більше 20 років не йде до людей?

  22. На одному з банерів Ви стверджуєте, що Ваш пріоритет – автономне опалення у кожну квартиру. Як практично це зробите? Маєте реальні плани, щоб обійти Закон про ж/к послуги?

  23. Як там німецький інвестор і вітряки? Коли будуть вже конкретні розрахунки, хто і що будуватиме?

  24. Ігоре Анатолійовичу, ви з нардепом їздили у Мукачево, Луцьк. Що ви звідти привезли і можете спроектувати на володимирчан?

  25. Питання до Пальонки І.А.
    : кого візьмете собі в заступники і секретаря? Вже нгад цим думали?

  26. Як плануєте зробити робочі місця,адже у нас завдяки закриттю кордонів з Польщею дуже багато безробітних

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер