<

Ігри, конкурси, професії, майстер-класи: у Володимирі провели масштабне свято для дітей

21:23 | 1.06.2023 / Володимир / , /
Перегляди
1170
/ Коментарі відсутні

1-го червня у Слов’янському парку Володимира відбулося грандіозне дійство для маленьких володимирчан до Дня захисту дитини.

Свято проходило на різних локаціях, парк був переповнений хлопчиками та дівчатками, які хотіли спробувати себе у професіях пожежника, поліцейського, прикордонника чи медика. Діткам дозволяли одягати обмундирування, сідати у службові машини, керувати дронами, познайомитися із чотирилапими помічниками військових тощо.

Окрім цього, діяли багато інших локацій з іграми, цікавими завданнями, квестами, танцями й музикою, малюванням, різноманітними майстер-класами та смаколиками.

Організацією свята займалося Управління з гуманітарних питань в особі керівниці Оксани Бігун та начальниці освіти Наталії Митошоп за розпорядженням міського голови Володимира Ігоря Пальонки. Допомагала – Служба у справах дітей на чолі з начальницею Лілією Сидорук. До заходу долучилися всі заклади освіти: середньої ланки, заклади обласного підпорядкування і профосвіти. Кожен представляв свою локацію з метою профорієнтації. Допомагали у підготовці інші служби міста.

У садочках громади також проводили свята окремо, там працювали свої локації. Для діток з особливими потребами проводили заходи на стадіоні

Окрім Володимира, святкові дійства проводили у селах громади, таких як Ласків та Суходоли.

“Діткам роздали “паспорти”, які мають ID-код. Ці ІD відповідають номеркам. Малеча має відвідати кожну локацію, спробувати себе у тому чи іншому роді занять, після цього отримати відмітку”, – розповіла начальниця освіти Наталія Митошоп.

Під час святкувань під гаслом “Діти дітям” збирали кошти для допомоги онкохворій малечі. Наприкінці святкувань провели розіграш, де для переможців передбачили 36 призів від спонсорів.

Тож пропонуємо вам трішки хорошого настрою та позитиву від дитячих посмішок у фоторепортажі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця