<

Голуби миру полетять на Пасху до воїнів із Володимир-Волинського району (ОНОВЛЕНО)

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:14 | 7.04.2015 / Володимир /
Перегляди
5
/ 1 коментар

Подарунки, зроблені теплими дитячими ручками для воїнів, які боронять нашу землю, часом важливіші ніж їжа та ліки. Бо вони лікують душу, нагадують чоловікам, кого вони захищають від агресора. 70 прекрасних голубів миру, зроблених школярами села Рогожани Володимир-Волинського району, полетять із привітами від волинян до захисників на Схід країни. Ці вироби діти передадуть воякам разом із привітаннями із найбільшим християнським святом – Великоднем.

Українці традиційно люблять із розмахом святкувати релігійні свята, особливо Великодень. Не зважаючи на військові дії на Сході України кожна родина намагається приготувати достойний стіл і зібрати за ним усю родину. Але там, у зоні АТО, настання свята навряд чи сповістять церковні дзвони – швидше канонада та шквальні постріли “Градів”.

Саме тому, аби воякам, які знаходяться так далеко від рідних домівок, стало тепліше, і виникла ініціатива із привітанням військовослужбовців 14 бригади сувенірами виникла в ході зустрічі першого заступника голови РДА Володимира Собіпана  із заступником командира по виховній роботі 14 ОМБР Миколою Гінайлом. Окрім того, на Рівненський полігон уже передано книги та канцелярське приладдя.

Директор будинку культури села Рогожани Наталія Матіюк, художній керівник гуртка Оксана Стецюк та вихованці “Умілих ручок” дуже відповідально віднеслися до цих сувенірів. На меті  вони мали нагадати воїнам, що їх пам’ятаю, люблять і вдячні за їхній подвиг. У цих голубів діти вкладали свої сердечка. Вони дуже хочуть, аби солдатам сподобалися їхні сувеніри.

Аби солдати змогли скуштувати домашні паски та посмакувати крашанками, міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк у четвер планує завезти  подарунки на Рівненський полігон, де на даний час перебуває 14 ОМБР.

А на другий день Пасхи в місті Устилузі відбудеться звітний концерт дитячої школи мистецтв. Почесні місця школярі на своєму заході також віддадуть воїнам, які повернулися із АТО. Захід відбудеться у музеї – садибі Ігоря Стравінського о 15.00.

ы00003




один коментар
  1. Класна ініціатива!

    А знаєте, що якщо зробити 1000 паперових журавлів – збудеться бажання?
    Ех… Ясунарі Кавабата…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер