<

Герою-прикордоннику з Володимира-Волинського відкрили пам’ятну дошку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:31 | 25.10.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

25-го жовтня на території оперативно-розшукового відділу Державної прикордонної служби України, що дислокується у Володимирі-Волинському, було відкрито меморіальну дошку загиблому прикордоннику Олександру Максименку. На відкриття пам’ятної дошки приїхав голова Державної прикордонної служби України Петро Цигикал.

На захід прибули також рідні та близькі загиблого героя, товариші, представники влади міста та району.

“Кажуть, що людина може померти двічі. Перший раз – фізично, а другий – коли про неї забувають. Так от, ми пам’ятаємо своїх героїв. І щиро дякуємо батькам Олександра за те, що виховали справжнього патріота нашої країни”, – сказав голова Державної прикордонної служби України Петро Цигикал.

Олександра Максименка посмертно  нагородили відзнакою президента України за участь в АТО та присвоїли військове звання капітан. Відзнаку та капітанські погони передали батькам загиблого героя.

Нагадаємо, 9-го вересня 2014-го року поблизу села Нижньобараниківка Біловодського району Луганської області, Олександр Максименко підірвався на міні. За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, Олександр нагороджений (посмертно) орденом “За мужність” ІІІ ступеня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер