<

Флешмоб «22 Pushup Challenge» кадети Володимира-Волинського передали місцевому відділку поліції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:11 | 5.02.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У неділю 5-го лютого до Всеукраїнської акції #22_pushup_challenge долучилися кадети військово-патріотичного центру “3-й полк” Володимира-Волинського. Після виконання 22-х віджимань, керівник полку Руслан Бормовий передав виклик місцевому відділку поліції.

Додамо, що міжнародний флешмоб  “22 Pushup Challenge” проводиться на підтримку воїнів з посттравматичним синдромом.

Кадети військово-патріотичного центру “3-й полк” Володимира-Волинського акцію провели в парку Слов’янський, що у центрі міста. Серед учасників були також і дівчата, котрі проходять навчання в ВПЦ “”3-й полк”.

“Ідея долучитися до такого флешмобу виникла в одного із наших кадетів – Андрія Мазур (9 клас). Він позвонив і запропонував нам приєднатися. І от ми сьогодні зібралися тут. Щоправда прийшли лише ті, хто змогли, це не всі наші кадети. Наша акція – це той мінімум підтримки, який ми можемо дати для ветеранів АТО і тих хлопців, котрі перебувають зараз на Сході,” – наголосив Руслан Бормовий.

Ідейний ініціатор Андрій Мазур розповів, що спершу побачив ролик в мережі Інтернет, а потім запропонуваав наставнику, щоб група прийняла участь у флешмобі. Сам же хлопець у ВПЦ “3-й полк” навчається лише півтору та в майбутньому хочен бути військовим.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер