<

Фестиваль “Українське коровай-сузір’я” відбувся у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:50 | 5.10.2015 / Володимир /
Перегляди
13
/ коментарі 4

3 жовтня у Володимирі-Волинському пройшов 8-й фестиваль традиційної культури “Українське коровай- сузір’я”.

Вже о 10:00 на центральній площі міста розпочалася ярмарка, на котрій кращі фермери району змогли представити свою продукцію. Так, мешканці Володимира-Волинського змогли придбати овощі, мед та інші товари.

Урочиста частина фестивалю розпочалася об 11:00, біля пам’ятної дошки Небесної сотні із панахиди за загиблими Героями та покладанням гірлянди і квітів.

Після урочистої програми на площі Героїв, свято продовжилося в РБК. Зокрема, в холі районного будинку культури проходив конкурс-виставка короваїв та виставка вінків. А о 17:00 відбулася концертна програма “Героям слава за оборону землі, де проростає хлібний колос”.

DSCN4834
DSCN4847
DSCN4902
DSCN4911
DSCN4930
DSCN4984
DSCN5004
DSCN5017




коментарів: 4
  1. Спочатку панахида за Героями а потім біля обеліску і Дошки Героям-організували гулянку з ТМ “Забіяка”…

  2. Гірший захід якби й захотіли, то б не придумали б. Навіщо це все було? Щоб якісь кандидати вилізли на сцену перед виборами? Поминальні заходи можна зробити красиво, душевно і зі смаком. Для цього є камерні вечори, літературно-музичні композиції. Щоб люди пригадували і прославяли героїв думкою, сльозою, мовчанням, тихенькою молитвою, а не ковбасу смажену нюхали.

  3. Виставка і на площі все було зі смаком зроблено , ” Колос” як завжди на висоті. А те ,що Людочка вдогоду свому залупському виштовхала на сцену народного депутата від радикалів,то тут нічого не поробиш, яка партія такий і режисер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер