<

Екскурсія для губернатора: Володимир Гунчик перевірив, як ремонтують казарми у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:18 | 11.07.2017 / Володимир /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

11-го липня Володимир-Волинський відвідав голова Волинської ОДА Володимир Гунчик. У місті очільник обласної адміністрації працював лише на одному об’єкті – в розташуванні 14-ї ОМБр, а саме інспектував в якому стані казарми та як триває їх ремонт до повернення бригади.

Володимир Гунчик відвідав 5-ть казарм військовослужбовців, оцінив рівень готовності до повернення солдатів із АТО на рівні 20%. Також голова облдержадміністрації вибрав одну казарму, ремонт котрої стане “справою честі” – це казарма Володимир-Волинських танкістів. Мовляв, танкісти у Володимирі-Волинському найкращі на всю Україну, а умови проживання досить погані.

“Дуже багато потрібно зробити в окремих казармах і сьогодні я дав деякі доручення, в тому числі нашим лісівникам, доручення по питанню асфальтування. Для себе прийняв досить таке не просте рішення, але я думаю, що це рішення правильне – потрібно серйозно взятися за казарму танкістів. Будемо вважати, що це персональна казарма для голови обласної адміністрації,” – зазначив Гунчик.

У підсумку робочого візиту було дано розпорядження надати військовим деревину для укладання підлоги в казармах, виділити асфальт для доріжок військової частини. Роботи з асфальтування проведе Володимир-Волинське КП”Полігон”. Основною проблемою казарм названо було неякісне покриття дахів, котре потрібно замінити.

Міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк повідомив, що днями військові отримали черговий транш фінансової допомоги від міста в розмірі 500 тисяч гривень, що дозволить продовжити ремонт.

Додамо, що і обласне керівництво пообіцяло виділити 2 мільйони гривень, однак ще процедура виділення не пройшла. Кошти виділять після сесії депутатів Волинської облради. Після цього направлять у Міністерство оборони і лише звідки адресно надішлють на потреби 14-ї ОМБр. Тут же Гунчик додав: “Легше виграти війну, чим погодити кошториси в Міністерства оборони!”. Губернатор запевнив, що сприятиме пришвидшенню зазначених процедур.

Командування військової частини висловило свою вдячність волонтерам, котрі допомагають з ремонтом казарм та інших приміщень військової частини.

Додамо, що у Володимирі-Волинському готуються зустрічати 14-ту ОМБр, а це близько 5 тисяч військових. Окрім казарм, ремонтують столові та їдальні, хоча відразу зазначають, що будуть залучати і польову кухню. Наразі дата повернення бригади точно не відома.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця