<

Два звернення щодо економічної і банківської блокади підтримали депутати Володимира-Волинського за 20-ти хвилинну сесію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:10 | 15.03.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 2

15-го березня відбулася позачергова та одна з найкоротших сесій Володимир-Волинської міської ради. На порядок денний винесено два проекти рішень – про блокаду банків з російським капіталом і щодо дій стосовно учасників економічної блокади тимчасово окупованих територій окремих районів Донецької та Луганської областей України.

“Депутати Володимир-Волинської міської ради засуджуємо затримання учасників блокади, яке було здійснене під виглядом контрдиверсійної операції. Переконані, що СБУ має боротися зі справжніми ворогами України, а не з тими, хто не на словах, а на ділі вибиває фінансовий ґрунт з-під ніг окупантів, блокуючи торгівлю. Вимагаємо від Президента України покарати організаторів та виконавців цієї ганебної зачистки та не допустити переслідувань учасників блокади в майбутньому. Час зрозуміти, що сила влади – у підтримці свого народу, а не в багнетах правоохоронців. Подальше загострення ситуації на залізничних блокпостах – це прямий шлях до суспільного збурення, яке вже шириться Україною, відкритого протистояння з патріотичними силами та появи нових “редутів” опору свавіллю влади в різних регіонах нашої держави,” – доповнив пропоноване звернення Сергій Радкевич, голова фракції “УКРОП”.

Ще одну пропозицію вніс нашокраївець Руслан Мороз. Депутат запропонував, щоб очільник кожної політичної фракції із трибуни висловив оцінку подій, що відбуваються на сході України. Однак за цю пропозицію депутати не голосували.

Проте голова фракції “Батьківщина” Ігор Шевчук виступив і зазначив, що депутати його фракції засуджують силовий розгін економічної блокади, тому повністю підтримують Звернення до керівництва держави. Із аналогічними аргументами виступив Олег Тимосевич та додав, що на його думку первинне значення блокади наразі втрачається. Депутат наголосив, що не повинно бути так: “зранку воюють, а у вечері торгують”.

Додамо, що коли проголосували за друге рішення, то на той час йшла лише 13-та хвилина засідання. Ще близько 5-ти хвилин обговорили питання депутата Ярослава Жука, щодо встановлення графіків руху міського транспорту на зупинках.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа