<

ДТП у Володимирі-Волинському: авто «влетіло» у танк-пам’ятник

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:41 | 8.08.2019 / Володимир / /
Перегляди
99
/ коментарів 8

8-го серпня близько 22-ої години у Володимирі-Волинському трапилася дорожньо-транспортна пригода. Автомобіль влетів у танк-пам’ятник на перехресті вулиць Устилузької, Козацької та Драгоманова.

На місці працювали поліцейські.

Як розповіли правоохоронці журналісту видання «БУГ», автомобіль марки Volgswagen їхав по вулиці Устилузькій у напрямку центру. З парковки на перехресті біля танку виїжджав білий бус, який мав надати Volgswagen перевагу, проте не зробив цього.

Водій легкового авто був змушений повернути кермо вліво, бо справа на зупинці стояли люди. Саме тому і в’їхав у пам’ятник.

У ДТП ніхто не постраждав.




коментарів: 8
  1. Дебілів в Володимирі хватає ,вчара забори зносять на рівній дорозі ,сьогодні в яму заізджають .

  2. Хто був той знає що саме трапилось ! Водій легкового авто зробив все можливе щоб ніхто не постраждав з людей які стояли на зупинці! А водій буса, сам признав свою вину, коли перетнув суцільну пряму, вискочив перед легковиком це при тому що він його бачив! Тому як вище сказано було “дебілів хватає” так я згідна це ті люди які незнаючи ситуації критикують все і всіх. Якщо не знаєте в чому справа то краще помовчіть! І прочитайте саму статтю! І не дай Боже комусь попасти в таку ситуацію!

    • З якою швидкістю треба їздити в населених пунктах-питання до Dayana ,і нема різниці ,це ніч ,чи день ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця