<

[ОНОВЛЕНО] ДТП у селі Верба Володимир-Волинського району: зіткнулись Фольцваген Джетта і БМВ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:04 | 19.09.2016 / Володимир / /
Перегляди
20
/ коментарі 3

Близько 17-ї години, 19-го вересня, в селі Верба Володимир-Волинського району трапилась дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів Фольцваген Джетта та БМВ.

Як повідомим Михайло Бобик, начальник Володимир-Волинського відділку поліції, за попередньою інформацією, водій автомобіля БМВ  виконуючи маневр виїзду з правого узбіччя на проїжджу частину, допустив зіткнення з автомобілем Фольцваген Джетта.

В наслідок ДТП водій авто Джетта, 1994-го року народження, житель міста Ковель, отримав тілесні ушкодження, але не госпіталізовувався. А пасажир цього авто, 1968-го року народження, житель також міста Ковель, отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозгової травми та був госпіталізований до Володимир-Волинського ТМО.

Транспортні засоби затримані. Обидва автомобілі з українською реєстрацією. Володимир-Волинський відділок поліції проводить слідство та встановлює об’єктивні причини ДТП.




коментарів: 3
  1. спочатку потрібно переконатись у правдивості інформації, а потім її поширювати, для достовірності скину фото реальної картини подій.

    • Юра, прошу допомогти, якщо у Вас є відомості цього ДТП. Тел. 0958737842.
      Також прошу всіх, хто був свідком – передзвоніть, дайте свідчення. Допоможіть встановити справедливість!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер