<

ДТП на трасі Володимир-Волинський – Нововолинськ: водій виконуючи маневр обгону допустив лобове зіткнення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:20 | 10.05.2017 / Володимир / /
Перегляди
2
/ коментарів 19

Близько 12-ї години на трасі Володимир-Волинський – Нововолинськ (перед в’їздом до села Заріччя) трапилася дорожньо-транспортна пригода із лобовим зіткнення.

Як розповіли на місці пригоди, водій Mercedes-Benz на іноземній реєстрації розпочав виконувати маневр обгону вантажівки та допустив лобове зіткнення із зустрічним авто марки Citroen Jumper. В результаті пригоди постраждалих госпіталізували.

На місці працює поліція.

За кермом легковика перебував 42-річний лучанин. Здійснюючи маневр обгону, водій виїхав на смугу зустрічного руху де зіткнувся з автомобілем «Fiat Ducato», під керуванням 55-річного мешканця Володимира-Волинського.

Внаслідок автопригоди водії отримали тілесні ушкодження. Одного із них, 55-річного жителя Володимира, госпіталізували у відділення хірургії Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання.




коментарів: 19
  1. В таких водіїв (як водій Mercedes-Benz) потібно забирати права, невміє їздити не має чого.

  2. Польські бляхі треба забороняти, тай не буде проблем! Підніміть статистику, в 99% ДТП виноваті польські бляхі. Томущо люди за 100$ купили автівку та безвідповідально її експлуатують на території України.

    • мені цікаво де ви бачили “польські бляхи” по 100$? чомусь таких не зустрічав???? А ідіотам яку машину не дай чи дорогу чи дешеву, мізків їм при цьому не добавиться, воно як літало так і літає. Життя ж безцінне, а вони його не бережуть…

  3. Якби заробляв на того “мерса” роками, може б і думав, перед тим як порушувати.

  4. Задрали ви вже з польськими бляхами на спині.серед вас хоть є нормальні шофера з повагою до інших.

  5. Бо заробити на авто на укр. реєстрації то працювати треба, мізки прикладати, а 100$ можна й вкрасти.

  6. Бляхи польські а водії українські такшо не в бляхах справа а в перегородці між рульом і сидінням

    • О це 100% правда.. нашого брата в яку бляху не посади всюду буде “летіти”, а відсутність доріг – то так проскочим..

  7. Яка різниця які номера на днях автобус перекинувся біля нововолинська на українських бляхах чого ви за це не розпинаєтесь бо не має PL номерів чи що, а винне дорожне покриття і коли людина порушує правила ПДР вона точно не думає на яких номерах їде….

  8. Якщо б не Польща то всі би ми іздили на зломках а якщо нема розуму то польські чи украінські бляхи всерівно а дороги випершу чергу

  9. Проблема не у машинах а у людях. І байдуже на якій машина реєстрації, якщо ти горе водій то і на велосипеді аварію зробиш. А то привикли спихати провину не на людей а на машин (точніше реєстрацію)

    • Тобі написали вище що в 99% виновні машини з польськими бляхами ну а 1% можна віднести до нормальних.і це скаже кожен водій бо бачить як вони іздять.

  10. Народ ,всі ми іздимо у Польщу і там штрафи за порушення ПДР дуже великі і всі стараються іх там дотримуватись ,то чому ж у нас на дорогах на правила плюють ?

    • Бо у нас немає доріг))Проїдете з НВ до В.Вол. по своїй полосі?Погубите колеса!!

      • Не тільки нема доріг ,а нема “олію” в голові ,раз виіхав на зустрічку і зробив ДТП .

  11. Слава Богу що обоє живі лишились. Водій буса то мій дядько і він їхав по правилам, а те що йому на зустріч вискочив горе водій то не його вина. Просто потрібно бути уважними і молитись щоб Господь зберіг, другого шансу може і не трапитись, а життя одне. Будьте обережні на дорогах шануйте і своє і чуже життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер