<

Друга Всеукраїнська наукова історико-краєзнавча конференція відбулася у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:26 | 1.12.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У культурно-мистецькому центрі Володимира-Волинського, 30-го листопада відбулася друга Всеукраїнська наукова історико-краєзнавча конференція присвячена 1025-й річниці заснування єпископської кафедри у місті.

В рамках конференції до Володимира-Волинського приїхали науковці з різних регіонів та виступили із доповідями на різні теми історико-краєзнавчих досліджень Володимира-Волинського.

Роботу конференції розпочав директор історико-культурного заповідника “Стародавній Володимир” Володимир Пикалюк. З вітальним словом виступив і начальник управління культури та туризму міськвиконкому Дмитро Терьохін та Анатолій Силюк, директор Волинського краєзнавчого музею.

Перед початком виступів науковців, увазі присутніх був представлений фільм про легенду пов’язану із змієм Смогом та річками, які протікають у місті. Фільм знятий за ініціативою Світлани Фєдосєєвої та за допомогою журналістів місцевого телеканалу “АТМ Володимир”.

Конференція пройшла в кілька розділів: 1.Володимир-Волинськкий у сиву давнину та середньовіччя; 2.Володимир-Волинський у новітній історії та розділ “Повідомлення”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця