<

Допоможіть встановити осіб, які обікрали магазин в селі Заріччя Володимир-Волинського району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:34 | 1.07.2017 / Володимир /
Перегляди
3
/ коментарів 8

В редакцію інтернет-видання “БУГ” звернулись правоохоронці з проханням розмістити відео, на якому видно двох осіб які 24.05.2017 року о 01:30 з магазину “Світлана” в селі Заріччя викрали гроші у сумі близько 5 000 грн, продукти харчування та спиртне.

24-го травня цього року двоє осіб пограбували продуктовий магазин в селі Заріччя Володимир-Волинського району.  Встановити осіб досі не вдалось, тому звертаємось до наших читачів за допомогою.

На відео з камери спостереження видно, як до магазину вночі о 01:30 зайшли хлопець та дівчина і зафіксовано, як вони крадуть продукти харчування, спиртне та гроші.

Відео злочину:

Будь яку інформацію про даних осіб просимо повідомляти за телефонами: (093) 887 31 88 або (096) 177 84 02.

Також велике прохання допомогти розповсюдити дану інформацію у соціальних мережах.




коментарів: 8
  1. А в нас хіба є професійна поліція ,яка могда б розкрити такий проостий злочин,кришувати черги на таможні ,ось там вся правохоронна система специ ,або кришувати палений алколголь ,або наркоту з сигаретами .

  2. Розумна камера яка повертається за людьми. Як на мою думку це просто інсценування і зйомка на мобільний телефон

    • зйомка для новини писалася на мобільний телефон з екрану комп”ютера, а архів там є окремо. Тому і здається що рухається. Звісно аналогові камери кращої якості не покажуть….Усі задумуйтесь над якісним зображенням, а не на вигляд)

  3. А ви не побачили, що камера стоїть на місці, а знімають, може й дійсно на телефон, але чітко видно, що зйомка вже з монітору, а не вживу. Уважніше дивіться, а потім пишить дурниці про інсценування.

    • Дрімали звісно, це цілодобовий магазин Світлана, якщо не помиляюсь. А відео могли б скинути з сервака, було б якісніше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер