<

«Дізналися про запланований обшук»: у мережі обговорюють викинуту між Нововолинськом та Іваничами гуманітарку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:55 | 28.08.2022 / Володимир, Новини, Нововолинськ / , , , , , /
Перегляди
3622
/ 1 коментар

У фейсбуці мешканці регіону обговорюють викинуту просто неба гуманітарну допомогу між Нововолинськом та Іваничами. Допис про ситуацію «нашумів» у мережі: у ньому розповідають про нещодавно звільненого з РВА Сапожнікова та його протеже Сторонського. Як ідеться в дописі, викинули «непотрібні» речі нібито після того, як дізналися про запланований обшук на одному зі складів у Нововолинську.

Опублікувала допис спільнота “Я люблю Нововолинськ“.

Нагадаємо, раніше було звільнено з посади першого заступника голови Володимирської районної військової адміністрації, колишнього міського голову Нововолинська Віктора Сапожнікова.

У дописі зазначається про відкриті кримінальні провадження через можливі зловживання з гуманітаркою.

“Як виявилось, у рамках кримінального провадження планувався обшук на одному зі складів у Нововолинську. Але як часто буває, про обшук дізналися ті, у кого він планувався. Швидко все цінне зі складу було вивезено в інші місця, а те, що не являло собою особливої ​​матеріальної цінності, просто вивезли вночі і викинули на пустирі… І місць, куди викидали гуманітарку, було не одне… Обсяги того, що зберігалося на складі, були величезними і все вивезти в інші місця було неможливо”.

Допис розійшовся мережею. Його перепостили 160 разів та залишили багато коментарів. Люди здебільшого не розуміють, м’яко кажучи, таких дій, та вимагають правосуддя, а дехто в такій ситуації – ще й жартує.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок